Åpen for alle - alltid

- Norsk Madoff-skandale

Artikkelen fortsetter under annonsen

<pEktepar fra Oslo fengslet mistenkt for aksjesvindel verdt 500 millioner kroner.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Finansavisen har ekteparet svindlet mer enn 100 småsparere gjennom en periode på flere år. Investeringene skal ha skjedd gjennom aksjeklubben TA Invest, og investorene har jevnlig mottatt informasjon som har tydet på at investeringene har gått veldig bra. Oppsettet for selskapet skal være det samme som det Bernie Maddoff brukte.

Flere av aksjesparerne har den siste tiden reagert på at de ikke får tak i forvalterne i aksjeklubben, og har tatt kontakt med advokatfirmaet DLA Piper, som har politianmeldt saken.

Kredittilsynet har også fattet interesse for saken. Onsdag ettermiddag slo politiet til mot ekteparets adresse, og de to ble fengslet i 72 timer. Ifølge Finansavisen vites det ikke om store investorer har plassert pengene sine i selskapet, men det skal uansett være snakk om så store summer som 500 millioner kroner.

- Jeg kan bekrefte at vi har jobbet med saken en stund. Nå har vi gått til politianmeldelse, bekrefter avdelingsdirektør Eirik Bunæs i Kredittilsynet til avisen.