Meny

Røkke ber Stoltenberg om unnskyldning

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hovedaksjonær og styreformann Kjell Inge Røkke i Aker ber i et åpent brev statsminister Jens Stoltenberg om unnskyldning.

Oslo (NTB): - Vi vil med disse linjer rette en uforbeholden unnskyldning til landets statsminister Jens Stoltenberg, for at hans medvirkning på Aker-dagen 2. april nå har blitt gjenstand for kritikk, skiver Røkke i brevet.

«Vi var - og er - takknemlige for at Stoltenberg takket ja til vår invitasjon. Han ble invitert for å snakke om pionerskap innen politikk, næringsliv og miljø.»

- Det var ikke en del av opprinnelig plan at dette programmet skulle sammenfalle med offentliggjøringen av avtaler som i ettertid har vist seg å være kontroversielle. Det var slett ikke en del av planen at han skulle behøve å forholde seg til - og kommentere - disse avtalene, heter det i brevet som er undertegnet Kjell Inge Røkke og konsernsjef Øyvind Eriksen.

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus