Meny

Nordmenns penger fanget

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norske kunder i Kaupthing har ikke lenger tilgang på pengene sine. Nettbanken er sperret, det samme er alle bankkort.

Er du en av mange nordmenn som har latt deg lokke av høye renter på Kaupthings bankkontoer? Nå er pengene utilgjengelige for deg.

Banken, som i dag ble overtatt av islandske myndigheter, har nemlig sperret både nettbank og kort.

Les også: Staten overtar Kaupthing

Diskuter saken under.

- Beklager

På Kaupthings hjemmesider står det nå bare følgende beskjed til kundene:

"Det er dessverre ikke lenger mulig å utføre transaksjoner/betalinger med debet/kreditt-kort utstedt av Kaupthing. Vi beklager de vanskeligheter dette vil medføre deg"

Videre heter det:

"Det er for tiden dessverre ikke mulig å utføre betalingstransaksjoner, overføringer til andre konti eller uttak / betalinger med debet- og kredittkort eller via nettbank. Vi arbeider med å finne en løsning og vil komme tilbake med mer informasjon så snart den foreligger."

Les også:

Mer informasjon gis ikke, og Kaupthing i Norge har så langt ikke vært tilgjengelig for ytterligere kommentar til DN.no.

Kristin garanterer for pengene

Norges Finansminister, Kristin Halvorsen, gikk tidligere i dag, torsdag, ut og garanterte at ingen nordmenn skal miste pengene som er satt inn på kontoer i den norske avdelingen av Islands største bank.

- Jeg gir en klar beskjed om at jeg er innstilt på at innskyterne i Kaupthings filial i Norge ikke vil tape innskuddene sine, og vil komme tilbake til hvordan dette gjennomføres, sa Halvorsen.

Les saken:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus