Sponheim vil skattegranske sine egne

<pVenstre-leder Lars Sponheim vil ha full skattegransking av regnskapene til Venstres stortingsgruppe etter Frps påstander om at uregelmessighetene der i gården gjør seg gjeldende i alle partiene.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg kan ikke leve med disse påstandene hengende over Venstres stortingsgruppe, og kommer derfor til å sende et brev til Skatt Øst mandag der jeg ber om en fullstendig skattemessig gransking av regnskapene til gruppa, sier Venstre-leder Lars Sponheim til NTB.

Sponheim reagerer på det han mener er insinuasjoner fra Frp-formann Siv Jensen, Carl I. Hagen og generalsekretær Geir A. Mo om at de økonomiske uregelmessighetene Skatt Øst har oppdaget hos partiets gruppe finnes blant alle partiene på Stortinget.

Fremskrittspartiet forbereder seg nå på å betale 1,9 millioner kroner i skatte- og avgiftskrav etter at Skatt Øst konkluderte med at utgifter til blant annet reiser, fester, klær og representasjon ikke har vært innrapportert.

– Og dere har ikke noe å skjule i Venstre?

– Ikke som jeg vet i hvert fall. Jeg kjenner verken til kjoler eller turer, men det er ikke det som er det viktige for meg. Jeg vil ikke ha Carl I. Hagens påstander hengende over meg.

– Bør de andre partiene følge Venstres eksempel?

– Det får de vurdere selv. (©NTB)

Personvernpolicy