Nytt, kraftig fall for børser i Asia

<p class="hidden"> Hang Seng-indeksen i Hongkong hadde midt på dagen torsdag falt  med 7,4 prosent. Foto: Scanpix</p>
 Hang Seng-indeksen i Hongkong hadde midt på dagen torsdag falt  med 7,4 prosent. Foto: Scanpix

<p Nedgangen fortsetter på børsene i Asia. Midt på dagen hadde Hongkong-børsen falt 7,4 prosent, mens andre børser hadde en verdinedgang på 3-4 prosent.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den globale finanskrisen fortsetter, blant annet på grunn av meldinger om at flere store amerikanske finansinstitusjoner har alvorlige problemer. Blant annet meldes det at USAs nest største investeringsbank Morgan Stanley og USAs største sparebank Washington Mutual er til salgs.

Hang Seng-indeksen i Hongkong falt 1.301,05 poeng fram til midt på dagen torsdag, tilsvarende 7,4 prosent. Børsen i Singapore hadde falt 4,5 prosent i løpet av formiddagen. Det tilsvarende tallet for børsen i Manila på Filippinene var 4,25 prosent. (©NTB)

Personvernpolicy