Kollegaer vant 300 millioner

Kollegaer vant 300 millioner
Kollegaer vant 300 millioner

Kollegaene vant 300 millioner- siden har de kranglet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En januarmorgen kunne Ruby Rodrigues meddele sine 27 kollegaer ved Powco Steel Company i Toronto, Kanada, at de hadde vunnet mer enn 300 millioner kroner - cirka 11 millioner per snute.

Alt var allikevel ikke så rosenrødt som det først virket. Det viste seg snart at en håndfull av de 27 som vanligvis var med i spillegruppen ikke hadde betalt inn den uken.

En av arbeiderne, Slawomia Howalewski, ringte fra sin ferie i Polen og krevde å få være med og dele gevinsten. Og snart fulgte flere hans eksempel

Hvem som egentlig er pengenes eier er nå under utredning av lotterimyndighetene, og før saken er avgjort får ingen av de 27 se noe til pengene.

En og en halv måned senere er situasjonen svært spent på fabrikken. Slagsmål har blitt en del av hverdagen blant mennesker som har vært venner og kolleger i årevis.

- Det har vært et helvete. Jeg har gått ned åtte kilo, sier Travis Rommelaerer, en av de opprinnelige vinnerne til The London Free Express.

Bråket har fått flere ansatte til å slutte.

- Vi var som en stor familie. Vi jobbet sammen, vi svettet sammen. Nå er det bare slagsmål. Jeg orker ikke lenger, jeg blir nødt til å slutte. Det er trist, sier ansatt Joe Mills.

Personvernpolicy