Meny

Han er ny styreleder i StatoilHydro

Han er ny styreleder i StatoilHydro

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bedriftsforsamlingen i StatoilHydro valgte onsdag Svein Rennemo til ny styreleder i selskapet.

Rennemo har de siste seks årene vært konsernsjef i Petroleum Geo-Services ASA. Tidligere har han hatt ledende stillinger i forskjellige deler av Statoil og i selskap som har vært eid av Statoil. Han har også erfaring fra finansdepartementet og OECD-sekretariatet i Paris.

Styrets nestleder, Marit Arnstad, skal fungere i ledervervet inntil Rennemo har avviklet sitt ansettelsesforhold i PGS den 1. april. PGS er en stor leverandør til oljeindustrien og Rennemo kan av habilitetsgrunner ikke tiltre som styreleder før han er ute av dette selskapet.

Marit Arnstad har fungert som styreleder i StatoilHydro siden Eivind Reiten trakk seg i fjor høst og fortsetter i vervet i store deler av første halvår 2008.

I tillegg til Rennemo og Arnstad består nå StatoilHydro-styret av Elisabeth Grieg, Grace Reksten Skaugen, Kjell Bjørndalen, Roy Franklin og Kurt Anker Nilsen.

De ansatte har dessuten tre representanter i selskapets styre. (©NTB)

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus