Meny

Coast Air konkurs

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Styret i Coast Air besluttet å slå selskapet konkurs. Alle flyginger med selskapet blir kansellert med umiddelbar virkning.

– Styret har begjært oppbud, og selskapet vil bli satt under konkursbehandling, opplyser operativ sjef Gunnar Ågren i Coast Air.

Ifølge eieren, Trygve Seglem, blir ca. 400 passasjerer berørt allerede onsdag. Hvor mange som blir berørt de neste dagene har han ikke oversikt over.

– Passasjerene har i bunn og grunn tapt pengene sine. Dette er en vanlig konkurs, sier Seglem til NTB

Selskapet trodde lenge at de skulle fortsette driften, men natt til onsdag ble konkursbeslutningen fattet med øyeblikkelig virkning.

– Flykostnadene har fått en dramatisk økning, og vi har ikke greid å imøtekomme det. Ut fra de resultatene vi har fått inn finnes det ikke grunnlag til å gå videre, sier Seglem.

Coast Air ble opprettet i 1975 og er Norges fjerde største flyselskap. Selskapet har hatt flyginger til og fra Haugesund, Stord, Bergen, Fagernes, Røros, Trondheim, Oslo, Sandefjord, København og Gdansk. (©NTB)

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus