Meny

Vil fjerne Opticom-gründere

Orkla vil fjerne Robert Keith (th) og Thomas Fussell fra styret i Fast Search & Transfer. Foto: Heiko Junge / Scanpix. .  

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Orkla vil fjerne to av styremedlemmene i Fast Search & Transfer.

Orkla, som sitter på 13,67 prosent av aksjene i selskapet, har innkalt til ekstraordinær generalforsamling.

I innkallingen foreslår Orkla å avsette styreleder Thomas Fussell og styremedlem Robert Keith, skriver Dagens Næringsliv.

- Over lengre tid har åpenbare svakheter i selskapets utvikling blitt mer og mer synlige. Kombinert med de siste kvartalers negative resultatutvikling, store nedskrivninger og den varslede mulige endring av regnskapet for 2006 og 2007 gir dette ytterligere grunn til bekymring, skriver Orkla i innkallingen.

Fast-kursen har falt over 50 prosent de siste to årene, men skyter i været etter Orklas melding fredag.

Orkla gjør det klart i meldingen at det er styringen av Fast Search & Transfer som er problemet, ikke selskapet i seg selv.

- Orkla har stor tro på at Fast kan utvikle seg til å bli et sterkt internasjonalt programvareselskap, som over tid vil skape betydelige verdier, skriver Orkla i meldingen.

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus