Telenor opplever sterkere press

Telenor melder om større press på inntektsvekst i sitt resultat for tredje kvartal. Men fortsatt gjør selskapet det bedre enn forventet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Telenors rapporterte driftsinntekter var 23,1 milliarder kroner, mot 23,2 milliarder samme periode i fjor. Rapportert EBITDA før andre inntekter og kostnader var 7,5 milliarder mot 9,1 milliarder kroner året før. Resultat før skatt var på 4,7 milliarder kroner.

Analytikerne hadde ventet at Telenor ville sitte igjen med et resultat før skatt på 4,43 milliarder kroner. Det viser estimater innhentet av SME Direkt på vegne av TDN Finans.

- Vi opplever nå et sterkere press på rapportert inntektsvekst som følge av at norske kroner har styrket seg i 2007 og konkurransesituasjonen i enkelte av våre markeder. På tross av dette leverer vi fortsatt høy underliggende inntektsvekst og stabil EBITDA-margin, sier Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i en pressemelding. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus