Hydro med skuffende resultat

Norsk Hydros driftsresultat er over 1 milliard kroner svakere enn andre kvartal i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Driftsresultatet til selskapet er på om lag 15 milliarder kroner i andre kvartal, mot 16,4 milliarder i samme periode i fjor. Også resultat før skatt er svakere enn i fjor, og har gått ned fra 15,6 milliarder kroner til 14,2.

Ifølge Hydro leverte aluminiumsdelen av selskapet sitt beste resultat noensinne andre kvartal. Aluminiumsvirksomheten vil være kjernen i Hydro etter at olje- og gassdelen fusjoneres med Statoil 1. oktober.

Konsernsjefen er fornøyd med tallene.

- Andre kvartal bekrefter at Hydro har gode driftsresultater i alle våre kjerneaktiviteter, noe som gir oss et solid grunnlag for å vokse som globalt aluminiumselskap, sier Hydros konsernsjef Eivind Reiten i en pressemelding.

Også driftsinntektene til selskapet er svakere enn i fjor, og synker fra 48,8 milliarder til 47,2 milliarder kroner. (©NTB)

Personvernpolicy