Rekordår for Espen Eckbo

Rekordår for Espen Eckbo
Rekordår for Espen Eckbo
Artikkelen fortsetter under annonsen

TV-komikerens Team Eckbo-show ga rekordomsetning. Og nå blir det turné. - 2006 var et hyggelig år, sier Espen Eckbo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
TEAM ECKBO
Sceneshowet til Espen Eckbo, Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen skal på turné til høsten. I sommer har det blitt spilt i Tønsberg.

34-åringens heleide aksjeselskap, Andersen Multivisjon AS, fikk inn hele 5,1 millioner i fjor, og kan vise til vel 2,7 millioner i overskudd.

«Selskapet driver film-, tv- og videoproduksjon samt annen underholdning i Oslo kommune», skriver styreleder Espen Eckbo i årsberetningen.

2,5 av de 2,7 overskuddsmillionene tar Eckbo ut i utbytte. Selskapet hans har aldri omsatt for mer eller produsert større overskudd siden det ble stiftet i 1998.

- Mye av omsetningen kommer fra showet, og det er første gang vi har gjort en sceneting. Veldig hyggelig å få jobbe med Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen, sier Eckbo til ABC Nyheter.

Chateu Neuf-forestillingen ble videreført til Tønsberg i sommer, og komikeren forteller at nå står resten av landet for tur.

- Det blir en liten turné i løpet av høsten, og ellers pusler jeg med TV-ting for TV 2. Ellers har jeg ikke noe så konkret på gang at jeg vil snakke om det, kommenterer mannen bak Boyzvoice-filmen og reprisesuksessen Nissene på låven.

Eckbo forteller at han ikke går med planer om eget TV-show i 2007.

- 2006 var et hyggelig år. Vi tjener godt på å gjøre masse som er gøy, og det er ingen bekymringer her i gården.

Les mer om Espen Eckbo her.