Byr 900 millioner for tomt

Byr 900 millioner for tomt
Byr 900 millioner for tomt

Det som kan bli den dyreste tomten i Norge, er i spill. Foreløpig er det høyeste budet på Sørenga-utstikkeren i Oslo på 900 millioner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Scanpix
Utstikkeren i midten av bildet kan bli Norges dyreste tomt.

Oslo (NTB): Dagens Næringsliv skriver mandag at det er kommet inn to bud på 900 millioner for Sørenga-utstikkeren i Oslo. Den tidligere containerterminalen har et utbyggingspotensial på 100.000 kvadratmeter, og det er 80.000 av disse som nå er lagt ut for salg. Selger er Hav eiendom, Oslo Havns datterselskap.

Den endelige budrunden er ikke før i august, men to budgivere har lagt inn bindende bud på 900 millioner kroner. Det skal være mellom fem og ti selskaper som har lagt inn bud på tomten.

Veidekke og OBOS er to av dem som har lagt inn bud, og begge har ifølge Dagens Næringsliv budt 850 millioner kroner for tomten.

Beregninger avisen har gjort, gir en foreløpig tomtepris på 13.750 kroner per kvadratmeter, i tillegg til ekstrakostnader til fundamentering. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus