For store pupper ikke bra for karrieren

For store pupper ikke bra for karrieren
For store pupper ikke bra for karrieren

Artisten Lene Alexandra synes brystene er ok, men for andre er ikke et stort brystmål nødvendigvis bra for karrieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å utvide brystmålet er ikke nødvendigvis smart i et karrieremessig perspektiv, melder Berlingske Tidendes papirutgave.
Ifølge en undersøkelse fra University of Central Florida, oppfattes nemlig kvinner med mellomstore bryster som mer profesjonelle i arbeidsmessige relasjoner, enn kvinner som har et stort brystparti.

Ifølge menn i alle fall.

LES OGSÅ: Jobbene menn vil at damer skal ha.

Slik er det mest karrierefremmede brystmål, i følge amerikanske forskere.Slik er det mest karrierefremmede brystmål, i følge amerikanske forskere.

I undersøkelsen ble en gruppe mannlige og kvinnelige deltagere bedt om å se fire ulike utgaver av en videofilm, der en kvinne holder et innlegg om et karrierespørsmål.

Eneste forskjell på de fire filmene, var at det var en skuespiller som gjorde det - og at hun hadde på seg fire ulike BH-størrelser - fra A til D.

For de (mannlige) leserne som ikke kjenner til skål-størrelsene, kan vi opplyse at A er minst, B er mellom, C er mellomstor og D er stor. Det finnes også E og F-skåler, som altså er enda større.

LES OGSÅ: Slik kupper du jobbintervjuet.

Deltagerne skulle da uttale seg om positive og negative ting. De kvinnelige deltagerne, hadde ikke oppfattet noen forskjell. Men de mannlige deltagerne hadde det mest positive inntrykk av kvinnen når hun hadde mellomstørrelsen.
Moralen? Vel kanskje du har størst karrierepotensial om du bruker B eller C-skål, eller dekker det godt til, det som er?
--

Denne artikkelen er skrevet for Din Side.

Personvernpolicy