Meny

Valgets kval

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jeg har kommet til et veiskille, kanskje det viktigste i mitt liv.[img_assist|nid=46558|title=|desc=|link=none|align=left|width=514|height=65]

Resymé: 15. februar i år startet Kaare Skevik jr. «Jakten på millionene» og i de påfølgende 13 ukene har Skevik jobbet med å doble innsatsen på kroner 100. Det har han gjort ved å gamble på hest og Langoddsen, han har solgt gamle bøker og supportereffekter og har startet en ny internettavis for gründere, takket være sin første sponsor. Nå går han for en gullkantet investoravtale.

Uke 14
Jeg må gjøre et valg. Skal jeg holde knallhardt på den opprinnelige planen og jobbe for å doble uke for uke? Eller skal jeg gå for ”gullegget” og satse på at jeg drar i land prosjektet og sikrer meg alle millionene om åtte til 10 uker?

Denne problemstillingen har ridd meg som en mare den siste uken og jeg har grublet både sent og tidlig. For hvis jeg jobber for å doble fra uke til uke de gjenværende ukene, vil det ta all min tid og vel så det. Da får jeg imidlertid ikke tid til å jobbe med ”gullegget” mitt. Samtidig vet jeg at jeg ”gullegget” er en «Once in a lifetime»-sjanse hvor jeg faktisk innen én til to måneder kan ha klart å hente inn mange hundre millioner kroner. For prosjektet går raskt framover, og denne uken har jeg sikret meg en avtale som kan spare meg for 100 til 200 millioner kroner i investeringer og utgifter. Og som i tillegg kan føre til at prosjektet kan realiseres forholdsvis raskt. Opplegget er i tillegg så realistisk at bare jeg gjør jobben min med forretningsplanen skikkelig, vil jeg komme i mål. Men jeg må i dag foreta et valg og det valget vil bli skjebnesvangert. Men jeg trenger hjelp, hjelp til å gjøre vurderingen. Og ringer igjen min coach, Paal Leveraas. For øvrig svært fornuftig av meg. For Paal åpner øynene mine og gir meg det jeg anser for å være de riktige innspillene.

- Kaare, når du sitter der som 90-åring og tenker tilbake på livet. Hvilke tanker har du da om dette valget?
- Jeg,…jeg ville vel valgt…valgt å gå for prosjektet.
- Hvorfor det?
- Fordi,… fordi dette er mest sannsynlig den eneste store, altså virkelig store sjansen jeg får her i livet.
- Og den er viktig for deg? Hvorfor?
- Fordi jeg får realisert en drøm om å skape noe, noe som også kommer andre til gode.
- Bare det?
- Ja,…nei. Jeg synes det er spennende og ikke minst lærerikt og så kunne det jo være litt åreit med noen millioner da. Ser jo den.

Vi diskuterer en liten halvtime, og jeg gjør vurderinger i begge retningene og sparrer aktivt med Paal til jeg føler meg på trygg grunn.

- Så Kaare, hvilket valg tar du?
- Jeg,… jeg er ikke i tvil. Jeg går for prosjektet.
- Sikker?
- Ja, helt sikker.
- Lykke til Kaare.
- Takk Paal.

Jeg har tatt en beslutning. Bestemt meg og følelsen er herlig og befriende. Jeg skal ut for å spille ball med de store gutta. Om skoen er litt vel stor for aldrende Skevik, skal være usagt. Men min selvoppnevnte skytshelgen, den anonyme investoren som bare kaller seg «Kaares Insider» snakker jo om Kjell Inge Røkke og John Fredrikssen,og jeg liksom ser for meg møte med Røkke og Fredrikssen hvor jeg hører meg selv si:

- Hei Kjell Inge og John. How is life? I need some hundred millions for my new project. What about 600 millions as a starter? Kroner? Eller,… jeg, jeg bør vel si det på norsk. Skjønt jeg kommer vel til å være så nervøs at språket egentlig ikke spiller noen rolle.

«Kaares Insider» er i hvert fall klar på at jeg bør satse:

«Det gleder meg å høre at du går for prosjektet! Forretningsplanen er uhyre viktig, spesielt på et prosjekt så kapitalkrevende som dette. Det er korrekt at du aldri får to muligheter til å gjøre et førsteinntrykk, men samtidig, vit at du vil få mange anledninger til å gjøre et førsteinntrykk. Med dette mener jeg at det er viktig å finne den rette balansegangen for når du skal starte møtevirksomheten.

Dersom du jobber for lenge med forretningsplanen så kan du gå glipp av muligheter av den grunn. Erfaringsmessig er det beste en god balanse. Jobb deg frem til et godt dokumentert utgangspunkt, og begynn å avtale møter for presentasjon av konseptet. Men, legg aldri ned pennen! Planen må kontinuerlig revideres og videreutvikles. Det er ikke som å oppfinne et enkelt produkt og så banke 2000 dører til noen sluker agnet. Etter hver presentasjon bør du evne å avdekke svakheter i forretningsplanen eller presentasjon som må styrkes til neste gang.

Det kan være alt fra økonomiske beregninger til forutsetninger og risikoelementer eller måten presentasjonen er gjennomført. I møtene vil du være utrolig fokusert på å få ditt budskap både troverdig og overbevisende, men samtidig må du få med deg alle inntrykk i salen/møterommet. Dette være seg verbale så vel som kroppsspråk. Du kan jo vurdere å ha med deg en makker som fanger opp dette for deg hvis det er vanskelig å gjøre begge deler samtidig.»


Så langt er disse innspillene gull verd, ikke minst fordi vedkommende styrker meg i troen på å lykkes. Serien er for øvrig i ferd med å bli like mye jakten på ”Kaares Insider”, som på millionene og redaktør Berg. For nå mottar jeg både e-poster, SMS-er og telefoner fra personer som er svært nysgjerrige på hvem som skjuler seg bak dette pseudonymet.

Ideene og forslagene er mange. Det samme med analysene. For noen mener det er en mann, en dreven kar med høy utdanning – en akademiker. Andre tror det er en kvinne, mens andre igjen tror det er en forholdsvis ung mann, siden han bruker smilesymbolet. Så er det en leser som lurer på om vedkommende faktisk eksisterer eller om jeg selv har funnet ham opp som en gag til serien. Jeg kan imidlertid forsikre om at vedkommende faktisk eksisterer, at vedkommende har vært til utrolig hjelp og inspirasjon for meg.

Og så lurer noen på om jeg tror jeg kjenner vedkommende. Til det kan jeg bare si tja? Har faktisk ikke peiling. Jeg kjenner mange, i mange bransjer, men så langt ringer det overhodet ingen bjeller. Men på lik linje med dere lesere håper jeg at jeg kan avsløre hvem det er i den siste artikkelen. Men det er ikke opp til meg. Det er opp til «Kaares Insider» selv og uansett hva vedkommende velger, vil jeg respektere valget. Men klarer insideren å rådgi meg i innspurten slik at jeg faktisk greier å nå mitt mål på 209 millioner (og kanskje mer til), så må vedkommende gjerne så anonym han eller hun bare vil.

Jeg innser imidlertid at jeg de neste ukene må legge ned utrolig mye tid i prosjektet, og det er jeg innstilt på. Jeg vil imidlertid prøve å unngå at det går på bekostning av de andre mulighetene jeg har til å doble innsatsen, nemlig min nye internettavis ”Gründer1” og eventuelle andre prosjekter som kan gi hurtig avkastning.

Det vil jeg gjøre ved å kjøre en knallhard tidsplan hvor jeg bruker 70 prosent av tiden min på prosjektet og forretningsplanen og 30 prosent på avisen fram til midten av juli. Så vil jeg ta en velfortjent ferie og deretter vil jeg se ting an. Kanskje endrer konseptet seg i løpet av denne perioden, slik at jeg må snu om og finne andre løsninger.

Selskapet og sponsor Cateno er i gang med å bygge ”Gründer1”, og den er mest sannsynlig klar for lansering om én ukes tid. Det ser jeg fram til. Ikke minst fordi en fotograf har tilbudt seg å jobbe gratis i oppstarten for å hjelpe meg, slik at verdien stiger raskere. Noe jeg også setter umåtelig pris på.

Hva så om jeg nå virkelig er i ferd med å lykkes? At jeg klarer målet mitt, at jeg har skapt noe som gjør at jeg havner på den grønne grenen. Hvor stor andel av et slikt selskap vil jeg sitte igjen med når investorene har tatt sin del av kaka? Ikke rare greiene er jeg redd. For «Kaares Insider» har gjort noen beregninger og de er som følger:


Hva du vil sitte igjen med til slutt kan være alt fra lite til mye,
avhengig av alt mellom himmel og jord. En investering kan aldri
garantere en gitt avkastning, alle forstår at det er risiko involvert,
også for et totalt tap. Å hente kapital er et meget vanskelig spill
som man må erfare for å mestre, og er på noen måter litt som poker.
Det er avhengig av hvordan du spiller dine kort og hva du selv satser,
så vel som hvor god du er til å lure motstanderen (overtale
investoren) til å bli med. Det kan f.eks. være effektivt i den
initielle investeringsrunden å trykke litt på frykten for å gå glipp
av noe spennende. Dersom du skulle ha to potensielle kandidater som er
interessert, vær ærlig mot de begge og si at det er førstemann til
mølla som gjelder. De vet at neste runde blir dyrere (dersom du ikke
mislykkes selvfølgelig).

Det er utrolig vanskelig å gjette på hvor mange prosent du vil sitte
igjen med når all kapital er på plass og utbygging begynner, men hvis
du tvinger meg til å komme med et tall så vil jeg svare mellom 3 og 20
prosent. Bare det å få inn den første millionen kan koste deg alt fra
5 til 50 prosent avhengig av hvordan du spiller kortene dine og hvem
du treffer. Bli ikke for desperat, men heller ikke for arrogant…. Ideen i
seg selv er lite verdt, det er gjennomføringssannsynligheten, risiko
og avkastningsmuligheten som gir ideen en verdi. Investorer kjøper seg
aldri inn i prosjekter basert bare på ideen, som regel er personen bak
prosjektet viktig. Er det mennesker som evner å realiserer
forretningen? Derfor er det også viktig hvem du teamer deg opp med,
både internasjonale partnere så vel som ditt management team og valg
av styremedlemmer. Ofte må det også foreligge en prototype, men som er
vanskelig i ditt tilfelle. Det du kan slå i bordet med er
intensjonsavtaler om kjøp/leie av områder og nødvendig teknologi.

Men er tre til 20 prosent egentlig så ille? La oss si jeg sitter igjen med 15 prosent av selskapet når kaka er delt, det burde være sånn cirka midt på treet. Så går butikken så bra som forventet og selskapet kan betale et samlet utbytte på rundt kroner én milliard i året. Da vil jeg få 150 millioner før skatt. Hver år. I tillegg til at jeg eier 15 prosent av selskapet, av selve verdien. Og hva den i tilfelle på sikt blir verd, det,… det tør jeg ikke engang tenke på. Tror jeg nå bør roe ned og ta en dag av gangen, slik at jeg beholder bakkekontakten i noen uker til. Det er nok best slik.

Hvis du ønsker å bli «Jakten på millionene-supporter», kan du bestille t-skjorte med motivene nedenfor eller bøker ved å sende en mail med bestillingen hvor du skriver antall, størrelse (finnes i alle størrelser), og adresse hvor trøyene eller bøkene skal sendes. Da har du t-skjorte, eventuelt bok innen cirka to uker. Pris, t-trøyer NOK 199,00 inklusive porto, signerte bøker NOK 100,00 pluss porto.Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
12:16 Diplomaten som ble krimforfatter og «løste» Palmemordet12:08 Snøscooter kjørte inn i et tre i Trøndelag11:54 Påsketuren gikk ikke helt som planlagt: – Hun satt nok i andre tanker11:01 Mann pågrepet med bensin i katedral i New York08:51 Ivanka Trump sier hun avviste farens forslag om toppjobb i Verdensbanken08:50 Stortingsrepresentant vil at staten skal hjelpe skoler med svake resultater08:35 Ajax fra RBK-tap til Europa-sensasjon på under to år07:26 Jordskjelv ryster Taiwan07:16 Minst 14 drept i angrep på buss i Pakistan07:00 Ny meningsmåling: Amerikanere ikke klare for å frikjenne Trump06:40 Statlig radiostasjon: 60 omkom i tordenvær i India06:26 Etappe to i valget i India er i gang06:05 Båt grunnstøtte i Vestfold: – Sto ti meter inn på land06:00 BBC-ekspert om Solskjærs United: – Trenger dyre reservedeler og en full service05:50 Dette skjer i dag05:38 Dette skjedde i natt05:20 Zuccarello-mål i storslagen hjemmeseier05:18 Guatemalansk presidentkandidat pågrepet i USA i narkosak04:44 Nye krav til helsearbeidere innføres04:31 Demokratisk presidentkandidat utsatt for homofiendtlige tilrop03:52 340 miljøaktivister pågrepet i London03:46 Luftambulansen mister oftere GPS-signal02:38 29 omkomne etter bussulykke på Madeira02:37 17-åring til sykehus etter trafikkulykke02:30 Nord-Korea hevder de har testet nytt presisjonsvåpen01:40 Brødrene til Sudans ekspresident pågrepet01:22 Mann dømt for å ha bidratt til menneskesmugling00:46 – Over 50 Boko Haram-krigere drept i Nigeria00:00 Pochettino: – Mine spillere er helter23:43 Tottenham knuste Manchester Citys kvadrupeldrøm i ellevill målfest23:34 Liverpool ydmyket Porto, enkelt til semifinale23:24 Barr holder pressekonferanse om Mueller-rapporten22:54 Politiet om påskeutfarten: – På grensen til det tragiske22:12 Nordmann vant 89 millioner i Vikinglotto21:21 Amundsen: Uaktuelt å hente norske barn fra Syria og Irak til Norge20:56 Minst 28 personer døde i turistbussulykke på Madeira20:39 Rouhani ber USA oppheve Iran-sanksjoner etter flomkatastrofe20:20 399 bilførere stanset av UP i fartskontroller på Vestlandet19:57 Firmaet som jobbet på Notre-Dame-taket tar ikke brannansvar19:29 Ettersøkt Columbine-besatt 18-åring funnet død19:14 Mann hardt skadd etter fall i Skjetten18:59 Horneland feller knallhard Rosenborg-dom18:51 Senterledere spår rekordpåske for harryhandelen18:00 Angrer på tidligere gravferd17:28 NASA-astronaut setter kvinnerekord i rommet17:23 Manchester Uniteds akademisjef Butt siktet for vold16:48 Russisk selskap vil gjøre nattehimmelen tilgjengelig for reklame15:56 Perus ekspresident tok sitt eget liv da politiet kom for å pågripe ham15:51 Kø og forsinkelser ut fra hovedstaden – ellers flyter påsketrafikken15:42 Tog kjørte på isbil på planovergang i Levanger15:20 Død kunsthistoriker kan bidra til gjenoppbyggingen av Notre-Dame14:55 En av tre tror at Jesus sto opp fra de døde14:53 Norsk Folkehjelp: Flere leteaksjoner enn normalt i påsken14:39 Talsmann: – Putin skal selv vurdere om Frode Berg skal benådes14:24 Barnehagelærer valgte å svindle Nav14:23 Notre-Dames biskop stenger katedralen i opptil seks år13:45 Regjeringen varsler strategi for sikring av norske kirker13:28 Politiet advarer mot fyllekjøring med snøscooter13:24 FBI advarer mot bevæpnet kvinne oppslukt av Columbine-massakren12:47 Påskeværet: Mot 20 grader i sør – regn i nord12:40 Forskere har sett nærmere på noen av Saturns små og merkelige måner12:08 Brækhus har «storfisker» i hodet, tar utfordringen fra Shields11:50 Vålerenga avbrøt juniorkamp etter kniv- og voldstrusler10:52 Snøskred i Tromsø09:52 Russ falt ut av russebil i fart08:56 Politiet ber om ekstrabevilgninger på grunn av Hagen-forsvinningen08:11 Krisehjelp fra Røde Kors er kommet fram til Venezuela08:01 Indonesierne går til valg i omfattende demokratisk øvelse07:53 Førerhunder angripes av løse hunder07:36 Eksperter etter Uniteds mesterligaexit: – Skal være klasseforskjell, og det er det07:12 Oslo kommune betaler tilbake egenandel til rusavhengige06:47 Solskjær etter fem tap på sju kamper: – Vi har en stor jobb foran oss06:00 Frp-topp åpner for å hente norske barn fra Syria og Irak – men uten foreldre05:55 Mangel på kvalifiserte fagfolk kan forsinke arbeidet med Notre-Dame05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:30 Kronprinsen må trolig operere det andre øret også04:56 Veksten i Kina stabil på 6,4 prosent i første kvartal04:45 Lokal brusprodusent tapte søksmål mot Coca-Cola04:29 Terrortrusselnivået senket i New Zealand04:05 «Ringeren i Notre-Dame» topper bestselgerlistene etter brann03:37 Nicaragua løslater 636 innsatte03:01 65 fanger har rømt fra fengsel på populær ferieøy i Det karibiske hav02:49 Minst 150 savnet etter ferjeforlis i Kongo02:35 To tolvåringer reddet ned fra fjellet02:30 Trump bruker veto for fortsatt militær bistand i Jemen-krigen01:58 Venstrevind over Oslo01:49 Minst to drept i nye rakettangrep i Tripoli00:43 Einar Aas selger strandeiendommer med tap00:17 Hotell i Hønefoss ble evakuert etter røykutvikling23:45 Ajax danket ut Juventus etter nok en mesterligabragd23:30 Messi nedsablet Manchester United på Camp Nou23:12 Erdogans parti krever omvalg i Istanbul22:54 Messi senket Manchester United og hindret nytt Solskjær-eventyr med 3-0-seier21:48 Seks omkom da fly styrtet inn i et hus i Chile20:42 Macron lover at Notre-Dame skal gjenreises innen fem år20:27 Erik Solheim ba regjeringen om penger til kjendis-hockey på Nordpolen20:09 30 personer avhørt etter Notre-Dame-brannen19:37 Voldsoffer i Stavanger skal ha kranglet med siktede19:05 KrF: Det haster med å finne en løsning for norske barn av IS-krigere
Siste nytt
12:16KulturDiplomaten som ble krimforfatter og «løste» Palmemordet12:08NorgeSnøscooter kjørte inn i et tre i Trøndelag11:54NorgePåsketuren gikk ikke helt som planlagt: – Hun satt nok i andre tanker11:01VerdenMann pågrepet med bensin i katedral i New York08:51VerdenIvanka Trump sier hun avviste farens forslag om toppjobb i Verdensbanken08:50NorgeStortingsrepresentant vil at staten skal hjelpe skoler med svake resultater08:35SportAjax fra RBK-tap til Europa-sensasjon på under to år07:26VerdenJordskjelv ryster Taiwan07:16VerdenMinst 14 drept i angrep på buss i Pakistan07:00VerdenNy meningsmåling: Amerikanere ikke klare for å frikjenne Trump06:40VerdenStatlig radiostasjon: 60 omkom i tordenvær i India06:26VerdenEtappe to i valget i India er i gang06:05NorgeBåt grunnstøtte i Vestfold: – Sto ti meter inn på land06:00SportBBC-ekspert om Solskjærs United: – Trenger dyre reservedeler og en full service05:50NorgeDette skjer i dag05:38NorgeDette skjedde i natt05:20SportZuccarello-mål i storslagen hjemmeseier05:18VerdenGuatemalansk presidentkandidat pågrepet i USA i narkosak04:44NorgeNye krav til helsearbeidere innføres04:31VerdenDemokratisk presidentkandidat utsatt for homofiendtlige tilrop03:52Verden340 miljøaktivister pågrepet i London03:46NorgeLuftambulansen mister oftere GPS-signal02:38Verden29 omkomne etter bussulykke på Madeira02:37Norge17-åring til sykehus etter trafikkulykke02:30VerdenNord-Korea hevder de har testet nytt presisjonsvåpen01:40VerdenBrødrene til Sudans ekspresident pågrepet01:22NorgeMann dømt for å ha bidratt til menneskesmugling00:46Verden– Over 50 Boko Haram-krigere drept i Nigeria00:00SportPochettino: – Mine spillere er helter23:43SportTottenham knuste Manchester Citys kvadrupeldrøm i ellevill målfest23:34SportLiverpool ydmyket Porto, enkelt til semifinale23:24VerdenBarr holder pressekonferanse om Mueller-rapporten22:54MotorPolitiet om påskeutfarten: – På grensen til det tragiske22:12PengerNordmann vant 89 millioner i Vikinglotto21:21NorgeAmundsen: Uaktuelt å hente norske barn fra Syria og Irak til Norge20:56VerdenMinst 28 personer døde i turistbussulykke på Madeira20:39VerdenRouhani ber USA oppheve Iran-sanksjoner etter flomkatastrofe20:20Norge399 bilførere stanset av UP i fartskontroller på Vestlandet19:57VerdenFirmaet som jobbet på Notre-Dame-taket tar ikke brannansvar19:29VerdenEttersøkt Columbine-besatt 18-åring funnet død19:14NorgeMann hardt skadd etter fall i Skjetten18:59SportHorneland feller knallhard Rosenborg-dom18:51PengerSenterledere spår rekordpåske for harryhandelen18:00NorgeAngrer på tidligere gravferd17:28VerdenNASA-astronaut setter kvinnerekord i rommet17:23SportManchester Uniteds akademisjef Butt siktet for vold16:48VerdenRussisk selskap vil gjøre nattehimmelen tilgjengelig for reklame15:56VerdenPerus ekspresident tok sitt eget liv da politiet kom for å pågripe ham15:51NorgeKø og forsinkelser ut fra hovedstaden – ellers flyter påsketrafikken15:42NorgeTog kjørte på isbil på planovergang i Levanger15:20VerdenDød kunsthistoriker kan bidra til gjenoppbyggingen av Notre-Dame14:55NorgeEn av tre tror at Jesus sto opp fra de døde14:53NorgeNorsk Folkehjelp: Flere leteaksjoner enn normalt i påsken14:39PolitikkTalsmann: – Putin skal selv vurdere om Frode Berg skal benådes14:24NorgeBarnehagelærer valgte å svindle Nav14:23VerdenNotre-Dames biskop stenger katedralen i opptil seks år13:45NorgeRegjeringen varsler strategi for sikring av norske kirker13:28MotorPolitiet advarer mot fyllekjøring med snøscooter13:24VerdenFBI advarer mot bevæpnet kvinne oppslukt av Columbine-massakren12:47NorgePåskeværet: Mot 20 grader i sør – regn i nord12:40VerdenForskere har sett nærmere på noen av Saturns små og merkelige måner12:08SportBrækhus har «storfisker» i hodet, tar utfordringen fra Shields11:50NorgeVålerenga avbrøt juniorkamp etter kniv- og voldstrusler10:52NorgeSnøskred i Tromsø09:52NorgeRuss falt ut av russebil i fart08:56NorgePolitiet ber om ekstrabevilgninger på grunn av Hagen-forsvinningen08:11VerdenKrisehjelp fra Røde Kors er kommet fram til Venezuela08:01VerdenIndonesierne går til valg i omfattende demokratisk øvelse07:53NorgeFørerhunder angripes av løse hunder07:36SportEksperter etter Uniteds mesterligaexit: – Skal være klasseforskjell, og det er det07:12NorgeOslo kommune betaler tilbake egenandel til rusavhengige06:47SportSolskjær etter fem tap på sju kamper: – Vi har en stor jobb foran oss06:00NorgeFrp-topp åpner for å hente norske barn fra Syria og Irak – men uten foreldre05:55VerdenMangel på kvalifiserte fagfolk kan forsinke arbeidet med Notre-Dame05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeKronprinsen må trolig operere det andre øret også04:56VerdenVeksten i Kina stabil på 6,4 prosent i første kvartal04:45NorgeLokal brusprodusent tapte søksmål mot Coca-Cola04:29VerdenTerrortrusselnivået senket i New Zealand04:05Verden«Ringeren i Notre-Dame» topper bestselgerlistene etter brann03:37VerdenNicaragua løslater 636 innsatte03:01Verden65 fanger har rømt fra fengsel på populær ferieøy i Det karibiske hav02:49VerdenMinst 150 savnet etter ferjeforlis i Kongo02:35NorgeTo tolvåringer reddet ned fra fjellet02:30VerdenTrump bruker veto for fortsatt militær bistand i Jemen-krigen01:58NorgeVenstrevind over Oslo01:49VerdenMinst to drept i nye rakettangrep i Tripoli00:43PengerEinar Aas selger strandeiendommer med tap00:17NorgeHotell i Hønefoss ble evakuert etter røykutvikling23:45SportAjax danket ut Juventus etter nok en mesterligabragd23:30SportMessi nedsablet Manchester United på Camp Nou23:12VerdenErdogans parti krever omvalg i Istanbul22:54SportMessi senket Manchester United og hindret nytt Solskjær-eventyr med 3-0-seier21:48VerdenSeks omkom da fly styrtet inn i et hus i Chile20:42VerdenMacron lover at Notre-Dame skal gjenreises innen fem år20:27NorgeErik Solheim ba regjeringen om penger til kjendis-hockey på Nordpolen20:09Verden30 personer avhørt etter Notre-Dame-brannen19:37NorgeVoldsoffer i Stavanger skal ha kranglet med siktede19:05NorgeKrF: Det haster med å finne en løsning for norske barn av IS-krigere
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus