Valgets kval

Jeg har kommet til et veiskille, kanskje det viktigste i mitt liv.[img_assist|nid=46558|title=|desc=|link=none|align=left|width=514|height=65]

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Resymé: 15. februar i år startet Kaare Skevik jr. «Jakten på millionene» og i de påfølgende 13 ukene har Skevik jobbet med å doble innsatsen på kroner 100. Det har han gjort ved å gamble på hest og Langoddsen, han har solgt gamle bøker og supportereffekter og har startet en ny internettavis for gründere, takket være sin første sponsor. Nå går han for en gullkantet investoravtale.

Uke 14

Jeg må gjøre et valg. Skal jeg holde knallhardt på den opprinnelige planen og jobbe for å doble uke for uke? Eller skal jeg gå for ”gullegget” og satse på at jeg drar i land prosjektet og sikrer meg alle millionene om åtte til 10 uker?Denne problemstillingen har ridd meg som en mare den siste uken og jeg har grublet både sent og tidlig. For hvis jeg jobber for å doble fra uke til uke de gjenværende ukene, vil det ta all min tid og vel så det. Da får jeg imidlertid ikke tid til å jobbe med ”gullegget” mitt. Samtidig vet jeg at jeg ”gullegget” er en «Once in a lifetime»-sjanse hvor jeg faktisk innen én til to måneder kan ha klart å hente inn mange hundre millioner kroner. For prosjektet går raskt framover, og denne uken har jeg sikret meg en avtale som kan spare meg for 100 til 200 millioner kroner i investeringer og utgifter. Og som i tillegg kan føre til at prosjektet kan realiseres forholdsvis raskt. Opplegget er i tillegg så realistisk at bare jeg gjør jobben min med forretningsplanen skikkelig, vil jeg komme i mål. Men jeg må i dag foreta et valg og det valget vil bli skjebnesvangert. Men jeg trenger hjelp, hjelp til å gjøre vurderingen. Og ringer igjen min coach, Paal Leveraas. For øvrig svært fornuftig av meg. For Paal åpner øynene mine og gir meg det jeg anser for å være de riktige innspillene.

- Kaare, når du sitter der som 90-åring og tenker tilbake på livet. Hvilke tanker har du da om dette valget?
- Jeg,…jeg ville vel valgt…valgt å gå for prosjektet.
- Hvorfor det?
- Fordi,… fordi dette er mest sannsynlig den eneste store, altså virkelig store sjansen jeg får her i livet.
- Og den er viktig for deg? Hvorfor?
- Fordi jeg får realisert en drøm om å skape noe, noe som også kommer andre til gode.
- Bare det?
- Ja,…nei. Jeg synes det er spennende og ikke minst lærerikt og så kunne det jo være litt åreit med noen millioner da. Ser jo den.Vi diskuterer en liten halvtime, og jeg gjør vurderinger i begge retningene og sparrer aktivt med Paal til jeg føler meg på trygg grunn.- Så Kaare, hvilket valg tar du?
- Jeg,… jeg er ikke i tvil. Jeg går for prosjektet.
- Sikker?
- Ja, helt sikker.
- Lykke til Kaare.
- Takk Paal.Jeg har tatt en beslutning. Bestemt meg og følelsen er herlig og befriende. Jeg skal ut for å spille ball med de store gutta. Om skoen er litt vel stor for aldrende Skevik, skal være usagt. Men min selvoppnevnte skytshelgen, den anonyme investoren som bare kaller seg «Kaares Insider» snakker jo om Kjell Inge Røkke og John Fredrikssen,og jeg liksom ser for meg møte med Røkke og Fredrikssen hvor jeg hører meg selv si:

- Hei Kjell Inge og John. How is life? I need some hundred millions for my new project. What about 600 millions as a starter? Kroner? Eller,… jeg, jeg bør vel si det på norsk. Skjønt jeg kommer vel til å være så nervøs at språket egentlig ikke spiller noen rolle.«Kaares Insider» er i hvert fall klar på at jeg bør satse:«Det gleder meg å høre at du går for prosjektet! Forretningsplanen er uhyre viktig, spesielt på et prosjekt så kapitalkrevende som dette. Det er korrekt at du aldri får to muligheter til å gjøre et førsteinntrykk, men samtidig, vit at du vil få mange anledninger til å gjøre et førsteinntrykk. Med dette mener jeg at det er viktig å finne den rette balansegangen for når du skal starte møtevirksomheten.

Dersom du jobber for lenge med forretningsplanen så kan du gå glipp av muligheter av den grunn. Erfaringsmessig er det beste en god balanse. Jobb deg frem til et godt dokumentert utgangspunkt, og begynn å avtale møter for presentasjon av konseptet. Men, legg aldri ned pennen! Planen må kontinuerlig revideres og videreutvikles. Det er ikke som å oppfinne et enkelt produkt og så banke 2000 dører til noen sluker agnet. Etter hver presentasjon bør du evne å avdekke svakheter i forretningsplanen eller presentasjon som må styrkes til neste gang.

Det kan være alt fra økonomiske beregninger til forutsetninger og risikoelementer eller måten presentasjonen er gjennomført. I møtene vil du være utrolig fokusert på å få ditt budskap både troverdig og overbevisende, men samtidig må du få med deg alle inntrykk i salen/møterommet. Dette være seg verbale så vel som kroppsspråk. Du kan jo vurdere å ha med deg en makker som fanger opp dette for deg hvis det er vanskelig å gjøre begge deler samtidig.»


Så langt er disse innspillene gull verd, ikke minst fordi vedkommende styrker meg i troen på å lykkes. Serien er for øvrig i ferd med å bli like mye jakten på ”Kaares Insider”, som på millionene og redaktør Berg. For nå mottar jeg både e-poster, SMS-er og telefoner fra personer som er svært nysgjerrige på hvem som skjuler seg bak dette pseudonymet.

Ideene og forslagene er mange. Det samme med analysene. For noen mener det er en mann, en dreven kar med høy utdanning – en akademiker. Andre tror det er en kvinne, mens andre igjen tror det er en forholdsvis ung mann, siden han bruker smilesymbolet. Så er det en leser som lurer på om vedkommende faktisk eksisterer eller om jeg selv har funnet ham opp som en gag til serien. Jeg kan imidlertid forsikre om at vedkommende faktisk eksisterer, at vedkommende har vært til utrolig hjelp og inspirasjon for meg.

Og så lurer noen på om jeg tror jeg kjenner vedkommende. Til det kan jeg bare si tja? Har faktisk ikke peiling. Jeg kjenner mange, i mange bransjer, men så langt ringer det overhodet ingen bjeller. Men på lik linje med dere lesere håper jeg at jeg kan avsløre hvem det er i den siste artikkelen. Men det er ikke opp til meg. Det er opp til «Kaares Insider» selv og uansett hva vedkommende velger, vil jeg respektere valget. Men klarer insideren å rådgi meg i innspurten slik at jeg faktisk greier å nå mitt mål på 209 millioner (og kanskje mer til), så må vedkommende gjerne så anonym han eller hun bare vil.

Jeg innser imidlertid at jeg de neste ukene må legge ned utrolig mye tid i prosjektet, og det er jeg innstilt på. Jeg vil imidlertid prøve å unngå at det går på bekostning av de andre mulighetene jeg har til å doble innsatsen, nemlig min nye internettavis ”Gründer1” og eventuelle andre prosjekter som kan gi hurtig avkastning.

Det vil jeg gjøre ved å kjøre en knallhard tidsplan hvor jeg bruker 70 prosent av tiden min på prosjektet og forretningsplanen og 30 prosent på avisen fram til midten av juli. Så vil jeg ta en velfortjent ferie og deretter vil jeg se ting an. Kanskje endrer konseptet seg i løpet av denne perioden, slik at jeg må snu om og finne andre løsninger.

Selskapet og sponsor Cateno er i gang med å bygge ”Gründer1”, og den er mest sannsynlig klar for lansering om én ukes tid. Det ser jeg fram til. Ikke minst fordi en fotograf har tilbudt seg å jobbe gratis i oppstarten for å hjelpe meg, slik at verdien stiger raskere. Noe jeg også setter umåtelig pris på.

Hva så om jeg nå virkelig er i ferd med å lykkes? At jeg klarer målet mitt, at jeg har skapt noe som gjør at jeg havner på den grønne grenen. Hvor stor andel av et slikt selskap vil jeg sitte igjen med når investorene har tatt sin del av kaka? Ikke rare greiene er jeg redd. For «Kaares Insider» har gjort noen beregninger og de er som følger:


Hva du vil sitte igjen med til slutt kan være alt fra lite til mye,
avhengig av alt mellom himmel og jord. En investering kan aldri
garantere en gitt avkastning, alle forstår at det er risiko involvert,
også for et totalt tap. Å hente kapital er et meget vanskelig spill
som man må erfare for å mestre, og er på noen måter litt som poker.
Det er avhengig av hvordan du spiller dine kort og hva du selv satser,
så vel som hvor god du er til å lure motstanderen (overtale
investoren) til å bli med. Det kan f.eks. være effektivt i den
initielle investeringsrunden å trykke litt på frykten for å gå glipp
av noe spennende. Dersom du skulle ha to potensielle kandidater som er
interessert, vær ærlig mot de begge og si at det er førstemann til
mølla som gjelder. De vet at neste runde blir dyrere (dersom du ikke
mislykkes selvfølgelig).

Det er utrolig vanskelig å gjette på hvor mange prosent du vil sitte
igjen med når all kapital er på plass og utbygging begynner, men hvis
du tvinger meg til å komme med et tall så vil jeg svare mellom 3 og 20
prosent. Bare det å få inn den første millionen kan koste deg alt fra
5 til 50 prosent avhengig av hvordan du spiller kortene dine og hvem
du treffer. Bli ikke for desperat, men heller ikke for arrogant…. Ideen i
seg selv er lite verdt, det er gjennomføringssannsynligheten, risiko
og avkastningsmuligheten som gir ideen en verdi. Investorer kjøper seg
aldri inn i prosjekter basert bare på ideen, som regel er personen bak
prosjektet viktig. Er det mennesker som evner å realiserer
forretningen? Derfor er det også viktig hvem du teamer deg opp med,
både internasjonale partnere så vel som ditt management team og valg
av styremedlemmer. Ofte må det også foreligge en prototype, men som er
vanskelig i ditt tilfelle. Det du kan slå i bordet med er
intensjonsavtaler om kjøp/leie av områder og nødvendig teknologi.

Men er tre til 20 prosent egentlig så ille? La oss si jeg sitter igjen med 15 prosent av selskapet når kaka er delt, det burde være sånn cirka midt på treet. Så går butikken så bra som forventet og selskapet kan betale et samlet utbytte på rundt kroner én milliard i året. Da vil jeg få 150 millioner før skatt. Hver år. I tillegg til at jeg eier 15 prosent av selskapet, av selve verdien. Og hva den i tilfelle på sikt blir verd, det,… det tør jeg ikke engang tenke på. Tror jeg nå bør roe ned og ta en dag av gangen, slik at jeg beholder bakkekontakten i noen uker til. Det er nok best slik.

Hvis du ønsker å bli «Jakten på millionene-supporter», kan du bestille t-skjorte med motivene nedenfor eller bøker ved å sende en mail med bestillingen hvor du skriver antall, størrelse (finnes i alle størrelser), og adresse hvor trøyene eller bøkene skal sendes. Da har du t-skjorte, eventuelt bok innen cirka to uker. Pris, t-trøyer NOK 199,00 inklusive porto, signerte bøker NOK 100,00 pluss porto.Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
03:05 Mann tok seg inn i leilighet i 4. etasje via stillas02:45 Ett av tre barn i verden under fem år er feilernært02:28 Fiskekvotene redusert i Østersjøen02:12 Macron advarer Trump om at IS kan gjenoppstå01:43 2.500 nasjonale skatteklagesaker i kø i Stavanger01:42 Hellas evakuerer overfylt migrantleir01:19 USA har innført sanksjoner mot Tyrkia01:11 Tenåring tiltalt for å tvinge jevnaldrende til å kysse skoene hans01:03 Kriminalomsorgen mener ostehøvelkutt kan få alvorlige konsekvenser00:52 Fellesforbundet vil kjempe mest for buss, hotell og restaurant og tekstil00:16 Dagbladet: Elden ville fjerne aktor i Jensen-saken00:12 Macron advarer Trump om at IS kan gjenoppstå00:11 Pentagon: Tyrkias offensiv i Syria undergraver bekjempelsen av IS00:10 Trump vil «snart» innføre sanksjoner mot Tyrkia23:50 Dronning Elizabeth brøt tradisjonen og brukte lettere krone23:40 13 syklister fikk påpakning for manglende lys23:22 Støre åpner for EØS-utredning23:04 Newsweek: Amerikanske styrker hjelper russere med å etablere seg i Manbij22:52 Carlsen tok sin andre seier på Isle of Man22:42 Rasismekaos overskygget Englands målfest21:45 Ansatte ved Brønnøysundregistrene snudde ryggen til næringsministeren21:01 Pelosi vil stanse amerikansk tilbaketog20:55 Syriske regjeringsstyrker rykker inn i Manbij20:24 Nordmann omkom i Tyrkia20:22 Politiet til aksjon mot demonstranter på flyplassen i Barcelona19:56 Politiet har målsetting om å løse Lørenskog-saken før årsskiftet19:17 Mann i Arendal fyllekjørte med gressklipper17:33 Kvinne siktet for drapsforsøk etter å ha stukket lege med kniv17:30 Dronning Elizabeth brøt tradisjonen og brukte lettere krone17:04 Kilde: USA trekker 1.000 soldater ut av Syria16:32 Tyrkiske og syriske styrker nærmer seg hverandre16:27 17-åring tiltalt for overfallsvoldtekt mot kvinne i 40-årene16:00 Halvert antall anker behandles av Høyesterett15:28 Hun forelsket seg i en narr, men fortjener hun å få sexlivet sitt brettet ut?14:45 Norwegian kutter ut alle flyginger fra Torp14:44 Lagerbäck om 30.000 rumenske tilskuere: – Vet ikke hva vi gjør om det kommer rasistiske rop14:38 Spania med ny arrestordre for Catalonias ekspresident14:36 Turist knivdrept i Tunisia14:26 Ryggpasient tvunget til å forlate sykehus – ble fraktet i jekketralle på ferje14:16 Enken: – Han beskyttet oss mot nordmannen14:07 Trump: Kurderne forsøker å trekke USA med i krigen13:56 Brexitbekreftelse var første punkt i trontalen i London13:44 Politikere i krisemøte om Østfoldbanen13:34 Sykkellegende ute av intensiven etter ulykke13:15 Selskap forsøkte å smugle skip ut av Norge – fikk 7 millioner kroner i bot13:04 Tyrkia-ekspert: Russland har nøkkelen12:51 Rettssak for Gazza, togkyss kan ende med straff12:43 Norge er EUs tredje største handelsavtalepartner12:28 Zlatan-statue full av skrivefeil12:20 PFU-sekretariatet vil avvise klagen på Lindmo-intervjuet med Haddy Njie12:00 Espresso House: – Vi ber om unnskyldning for de feil vi har gjort12:00 Fortsatt uavklart tilstand for 15-åring etter voldshendelse på Toten11:55 Narkoaksjon blant tenåringer på Haugalandet11:50 Erdogan berømmer USA for tilbaketrekking i Syria11:39 Mette-Marits drøm oppfylt: Nå tar hun boktog i Tyskland11:22 Vy øker togkapasiteten på Østlandet11:12 Giggs forsvarer avgjørelsen om å la James spille videre11:05 Terrorsiktet tobarnsmor vil til Norge – tar utleveringskrav til lagmannsretten11:05 Fem pågrepet etter Paris-angrep10:23 Pizza med plast tilbakekalles09:59 Byggenæringen advarer mot høy risiko i Sotrasambandet09:53 Norge stadig mer populært blant utlendinger09:50 Katalanske politikere dømt til lange fengselsstraffer09:35 Syrias regjeringshær skal ha inntatt by nær Tyrkias grense09:35 29 dyreholdere anmeldt til politiet hittil i år09:34 Svennis fikk smake «Fergie-hårføner» etter VM-prat09:29 P4 går til rettssak mot lokalradio i Bergen09:26 Nå skal Slottsparken sikres mot biler08:54 2.500 barn rammet av utvisningssaker mot omsorgspersoner de siste fem årene08:38 – Norge kan ta ledelsen i globalt anti-korrupsjonsarbeid08:26 Ap fortsetter å lede Longyearbyen08:10 Foreldrepar i USA krever at Norge dekker 60 millioner kroner i pleieutgifter til datteren07:39 Kallmyr vil at fotballvold anmeldes07:31 Halve Kirkemøtet vil ikke stille krav om ansattes samlivsform07:30 Polens regjeringsparti mot brakseier06:43 Rumensk stopperkrise før kampen mot Norge06:25 Ecuador gjeninnfører drivstoffstøtte etter demonstrasjoner06:20 Sprukket damprør utløste brannalarm ved sagbruk i Hedmark06:09 Skotsk dommer for Norge i Romania06:06 Søk etter savnede i Japan fortsetter06:00 Storrøykere får hjelp til å stumpe røyken05:50 Dette skjer i dag05:40 Bilfører siktet for ruskjøring etter kollisjon med trailer05:30 Dette skjedde i natt05:17 Boligkjøper fikk erstatning for trang parkeringsplass05:00 Færre ansatte i departementer og direktorater04:11 Antall representanter med minoritetsbakgrunn i Oslo Ap over halvert på åtte år03:53 Politiet i København etterforsker mulig eksplosjon03:32 Økning i kjønnssykdommer knyttes til nettdating02:58 California hever aldersgrensen for overgrepsanmeldelser02:53 Verft varsler om forsinkelser for nye kystruteskip02:00 Avis: Russiske fly bombet fire sykehus i Syria01:59 Tyv stjal kunstinstallasjon fra rundkjøring01:03 Hunter Biden trekker seg fra styrejobb i selskap23:46 Undersøkelse: Én av fire ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook23:00 Liverpool-stjerne senket Hviterussland med lekkert langskudd, mens Tyskland vant med 10 mann22:54 Norsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA22:54 Gareth Bale utlignet og holdt liv i Wales' EM-håp22:52 Smell for Orbans parti i lokalvalg22:47 Norsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA
Siste nytt
03:05NorgeMann tok seg inn i leilighet i 4. etasje via stillas02:45VerdenEtt av tre barn i verden under fem år er feilernært02:28VerdenFiskekvotene redusert i Østersjøen02:12VerdenMacron advarer Trump om at IS kan gjenoppstå01:43Norge2.500 nasjonale skatteklagesaker i kø i Stavanger01:42VerdenHellas evakuerer overfylt migrantleir01:19VerdenUSA har innført sanksjoner mot Tyrkia01:11NorgeTenåring tiltalt for å tvinge jevnaldrende til å kysse skoene hans01:03NorgeKriminalomsorgen mener ostehøvelkutt kan få alvorlige konsekvenser00:52NorgeFellesforbundet vil kjempe mest for buss, hotell og restaurant og tekstil00:16NorgeDagbladet: Elden ville fjerne aktor i Jensen-saken00:12VerdenMacron advarer Trump om at IS kan gjenoppstå00:11VerdenPentagon: Tyrkias offensiv i Syria undergraver bekjempelsen av IS00:10VerdenTrump vil «snart» innføre sanksjoner mot Tyrkia23:50VerdenDronning Elizabeth brøt tradisjonen og brukte lettere krone23:40Norge13 syklister fikk påpakning for manglende lys23:22PolitikkStøre åpner for EØS-utredning23:04VerdenNewsweek: Amerikanske styrker hjelper russere med å etablere seg i Manbij22:52SportCarlsen tok sin andre seier på Isle of Man22:42SportRasismekaos overskygget Englands målfest21:45PengerAnsatte ved Brønnøysundregistrene snudde ryggen til næringsministeren21:01PolitikkPelosi vil stanse amerikansk tilbaketog20:55VerdenSyriske regjeringsstyrker rykker inn i Manbij20:24NorgeNordmann omkom i Tyrkia20:22VerdenPolitiet til aksjon mot demonstranter på flyplassen i Barcelona19:56NorgePolitiet har målsetting om å løse Lørenskog-saken før årsskiftet19:17NorgeMann i Arendal fyllekjørte med gressklipper17:33NorgeKvinne siktet for drapsforsøk etter å ha stukket lege med kniv17:30VerdenDronning Elizabeth brøt tradisjonen og brukte lettere krone17:04VerdenKilde: USA trekker 1.000 soldater ut av Syria16:32VerdenTyrkiske og syriske styrker nærmer seg hverandre16:27Norge17-åring tiltalt for overfallsvoldtekt mot kvinne i 40-årene16:00NorgeHalvert antall anker behandles av Høyesterett15:28StemmerHun forelsket seg i en narr, men fortjener hun å få sexlivet sitt brettet ut?14:45ReiseNorwegian kutter ut alle flyginger fra Torp14:44SportLagerbäck om 30.000 rumenske tilskuere: – Vet ikke hva vi gjør om det kommer rasistiske rop14:38VerdenSpania med ny arrestordre for Catalonias ekspresident14:36VerdenTurist knivdrept i Tunisia14:26NorgeRyggpasient tvunget til å forlate sykehus – ble fraktet i jekketralle på ferje14:16VerdenEnken: – Han beskyttet oss mot nordmannen14:07PolitikkTrump: Kurderne forsøker å trekke USA med i krigen13:56PolitikkBrexitbekreftelse var første punkt i trontalen i London13:44PolitikkPolitikere i krisemøte om Østfoldbanen13:34SportSykkellegende ute av intensiven etter ulykke13:15NorgeSelskap forsøkte å smugle skip ut av Norge – fikk 7 millioner kroner i bot13:04NorgeTyrkia-ekspert: Russland har nøkkelen12:51SportRettssak for Gazza, togkyss kan ende med straff12:43NorgeNorge er EUs tredje største handelsavtalepartner12:28SportZlatan-statue full av skrivefeil12:20NorgePFU-sekretariatet vil avvise klagen på Lindmo-intervjuet med Haddy Njie12:00PengerEspresso House: – Vi ber om unnskyldning for de feil vi har gjort12:00NorgeFortsatt uavklart tilstand for 15-åring etter voldshendelse på Toten11:55NyheterNarkoaksjon blant tenåringer på Haugalandet11:50VerdenErdogan berømmer USA for tilbaketrekking i Syria11:39VerdenMette-Marits drøm oppfylt: Nå tar hun boktog i Tyskland11:22NorgeVy øker togkapasiteten på Østlandet11:12NorgeGiggs forsvarer avgjørelsen om å la James spille videre11:05NorgeTerrorsiktet tobarnsmor vil til Norge – tar utleveringskrav til lagmannsretten11:05NorgeFem pågrepet etter Paris-angrep10:23Helse og livsstilPizza med plast tilbakekalles09:59PengerByggenæringen advarer mot høy risiko i Sotrasambandet09:53ReiseNorge stadig mer populært blant utlendinger09:50VerdenKatalanske politikere dømt til lange fengselsstraffer09:35VerdenSyrias regjeringshær skal ha inntatt by nær Tyrkias grense09:35Norge29 dyreholdere anmeldt til politiet hittil i år09:34SportSvennis fikk smake «Fergie-hårføner» etter VM-prat09:29PengerP4 går til rettssak mot lokalradio i Bergen09:26NorgeNå skal Slottsparken sikres mot biler08:54Norge2.500 barn rammet av utvisningssaker mot omsorgspersoner de siste fem årene08:38Verden– Norge kan ta ledelsen i globalt anti-korrupsjonsarbeid08:26PolitikkAp fortsetter å lede Longyearbyen08:10PengerForeldrepar i USA krever at Norge dekker 60 millioner kroner i pleieutgifter til datteren07:39SportKallmyr vil at fotballvold anmeldes07:31NorgeHalve Kirkemøtet vil ikke stille krav om ansattes samlivsform07:30NorgePolens regjeringsparti mot brakseier06:43SportRumensk stopperkrise før kampen mot Norge06:25VerdenEcuador gjeninnfører drivstoffstøtte etter demonstrasjoner06:20NorgeSprukket damprør utløste brannalarm ved sagbruk i Hedmark06:09SportSkotsk dommer for Norge i Romania06:06VerdenSøk etter savnede i Japan fortsetter06:00NorgeStorrøykere får hjelp til å stumpe røyken05:50NorgeDette skjer i dag05:40NorgeBilfører siktet for ruskjøring etter kollisjon med trailer05:30NorgeDette skjedde i natt05:17NorgeBoligkjøper fikk erstatning for trang parkeringsplass05:00NorgeFærre ansatte i departementer og direktorater04:11NorgeAntall representanter med minoritetsbakgrunn i Oslo Ap over halvert på åtte år03:53VerdenPolitiet i København etterforsker mulig eksplosjon03:32VerdenØkning i kjønnssykdommer knyttes til nettdating02:58VerdenCalifornia hever aldersgrensen for overgrepsanmeldelser02:53NorgeVerft varsler om forsinkelser for nye kystruteskip02:00VerdenAvis: Russiske fly bombet fire sykehus i Syria01:59NorgeTyv stjal kunstinstallasjon fra rundkjøring01:03VerdenHunter Biden trekker seg fra styrejobb i selskap23:46NorgeUndersøkelse: Én av fire ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook23:00SportLiverpool-stjerne senket Hviterussland med lekkert langskudd, mens Tyskland vant med 10 mann22:54VerdenNorsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA22:54SportGareth Bale utlignet og holdt liv i Wales' EM-håp22:52VerdenSmell for Orbans parti i lokalvalg22:47VerdenNorsk utvekslingsstudent siktet for terrortrusler i USA
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus