Drillo tjente 550.000

Egil Drillo Olsen gjør gode penger på sin konsulentvirksomhet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årsregnskapet til Drillo AS viser at den tidligere landslagssjefen skrudde inntektene i været i fjor.

Drillo fikk inn 830.803 kroner mot 289.835 kroner i 2005. Overskuddet ble på hele 547.221 kroner, og pengene overfører 65-åringen til egenkapitalen. Den lyder nå på vel 801.000. Da hadde daglig leder og styreleder Drillo tatt ut 14.312 kroner i lønn.

- Styret ser positivt på 2007, skriver han i den svært så kortfattede årsberetningen.

I tillegg til å være ekspertkommentator på TV3, selger Drillo sine tjenester til bettingselskapet Expekt. Tidligere i år kunne ABC Nyheter fortelle at Vålerenga og Drillo valgte å skilte lag på grunn av trenerlegendens bijobb for bettingselskapet.

- Jeg er overhodet ingen gambler, og jeg har ikke peiling på tipping. Og oddsen, nei det har jeg aldri tippet på før. Men jeg skjønner godt at folk kan bli bitt av basillen, sa Drillo om Expekt-jobben i midten av mars.

Etter at han sluttet som landslagssjef i 1998 har Drillo trent Vålerenga, Wimbledon, G19-landslaget og Fredrikstad. I fjor begynte østfoldingen i deltidsjobb som analysesjef i VIF.

Drillo har i en årrekke vært tilknyttet Norges idrettshøgskole i Oslo, og har jobbet med events knyttet til fotball-landslaget. Årsregnskapet viser at 65-åringen eier aksjer for 51.000 kroner i Event Travel AS.

Les mer om Drillo hos Wikipedia.

Personvernpolicy