Meny

1.000-lapp til alle i Skien

1.000-lapp til alle i Skien

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kryss av for «ja» på svarslippen fra kommunen og få 1.000 kroner inn på konto. Det er tilbudet alle husstander i Skien får i posten i løpet av neste uke.

Skien (NTB): Ved å notere navn, adresse og personnummer og sende svarslippen på brosjyren «Anmodning om overføring av 1.000 kroner fra Skien kommune» tilbake til bykassa, skal alle husstander få overført tusenlappen innen juni.

Den utrolige historien startet med et uvanlig godt år for Skagerak Energi. Overskuddet var så solid at bystyret i Skien bestemte at hver husstand skulle få 1.000 kroner.

Men vedtaket skapte hodebry, skriver Varden. Ikke minst måtte det avklares hvordan man skulle definere husstand, noe som ble løst ved å legge definisjonen til Statistisk sentralbyrå til grunn.

Bykasserer Arne Øigarden sier til avisen at han er fornøyd med brosjyreløsningen, fordi den gir beboerne i hver husstand mulighet til å bestemme hvem som skal motta 1.000-lappen. Det skal også være mulig å be om at pengene heller overføres til veldedighet.

Men kommunen er forberedt på at pengegaven kan utløse strid og krangel når folk skal avgjøre hvem i husstanden som skal få pengene. Derfor er det opprettet et utvalg som skal avgjøre eventuelle tvistesaker. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus