Meny

På tide å mobilisere fansen!

På tide å mobilisere fansen!

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

At jeg ikke har tenkt på det før: Med så mange og flotte tilbakemeldinger på serien fra både kjente og ukjente, er det på tide å organisere en egen fanklubb. Men da må jeg jo vekke til live folk som

Følg jakten på millionene:

Uke 1: Loddet er kastet

Uke 2: 200 millioner i sikte

Uke 3: Mer flaks enn forstand

Uke 4: Urent trav

Uke 5: Berget med et nødskrik

Her er beregningsmalen til Skevik:

100

200

400

800

1600

3200

6400

12800

25600

51200

102400

204800

409600

819200

1638400

3276800

6553600

13107200

26144400

52428800

104857600

209715200

Kaare Skevik juniors konstante jakt på kapital til diverse prosjekter fortsetter på ABC Nyheter.

Uke 6:

Men selvsagt det viktigste først: Takket være en ålreit fyr fra Odda, litt kreativ tenkning, tilfeldighetenes spill og en god porsjon optimisme, har jeg denne uken økt kapitalen til kroner 5.335,50 og ligger da 2.135,50 kroner foran skjema.

Egentlig er det hele bare helt vilt: Pengene og nye ideer strømmer på, og så har jeg fått utrolig mange og flotte tilbakemeldinger på serien fra både kjente og ukjente. Hyggelige og oppmuntrende meldinger tikker inn på SMS, mail og flere ganger om dagen kommer det telefoner fra folk som ber meg stå på. Og så får jeg litt kjeft. For hvis jeg bare antyder at det nok kan bli tøft å komme i mål, da,… da får jeg beskjed om at «dette,… dette greier vi! Vi kommer i mål og vi vil greie 209 millioner!» Folk er faktiske helt med og har fått et slags eierforhold til serien.

Alle de hyggelige tilbakemeldingene varmer, men de gir meg selvsagt en ny idé. For hvis serien virkelig har mange fans eller tilhengere, bør jeg jo lage en egen supporterklubb hvor man kan få kjøpe effekter med logoen til serien trykket på. T-trøyer, caps, svettebånd, og,…Mulighetene er mange, og jeg lanserer tanken for mine nærmeste som straks kjøper ideen. Jeg går i tenkeboksen og bestemmer meg for å starte med t-trøyer. Én t-trøye med logoen til serien på brystet og én med coveret til lydboken av «Trønderrockens historie – Drunk and happy.» En herlig karikaturtegning av Prudence, satt i strek av Sture Lian Olsen og som i ett år var vår turneplakat. Og kanskje kan det tenkes at noen faktisk vil gå rundt med t-trøye hvor det står «Drunk and happy»? For hvis man en sen fredagskveld havner litt sånn utpå og blir noe bedugget, kan man jo bare glise og peke på brystet. Slipper i hvert fall å forklare noe som helst...

Joda, det svinger av denne. Valget er tatt. Jeg går for t-trøyer. Jeg selger straks to stykker. Min bedre halvdel tinger på den første av trøyene med logoen til serien. Så bestiller musikksjef Espen Amundsen i ABC Nyheter en med «Drunk and happy-motiv.» Jeg er sikret et salg som brutto vil innbringe kroner 398,00. Etter å ha konferert med min regnskapsfører Stig, samt sjekket priser på nettet, velger jeg å prise trøyene til199 kroner, inklusive porto. Selve produksjonen av trøyene kommer på cirka 45 kroner. Da portoen beløper seg til 22 kroner og emballasje tre kroner, vil den totale kostnaden bli på kroner 70. Jeg sitter igjen med en fortjeneste 129 per stykk. Ikke verst, ikke verst.

Men hvem andre kan være interesserte i å kjøpe trøyene? Jo, selvfølgelig bør samtlige i redaksjonen i ABC Nyheter gå rundt med logoen av serien på brystet. Nå gjenstår det bare å overbevise Redaktør Berg om at dette er en kjempefornuftig investering for ham. Men herr Berg, eller Herman blant venner, er som oftest svært opptatt så det blir foreløpig med en beskjed på telefonsvareren. Jeg gir meg dôg ikke. For avisen har en markeds- og salgssjef. Jeg ringer ham, og… jo da. Han ser potensialet og vil bare konferere med herr Berg. Dette kan bli en mulighet. Jeg bukker, takker og avventer. 10 minutter senere er dealen i boks. Markedssjefen har fått fatt på Berg og bestiller 20 trøyer for den nette sum av kroner 3.000. Siden jeg leverer på døren, sparer jeg portoen og emballasjen. Fortjenesten per trøye blir da 105 kroner når produksjonskostnadene er trukket fra. Noe kvantumsrabatt bør jeg jo gi til store og gode kunder. Med denne bestillingen har jeg til sammen solgt trøyer for kroner 3.258 netto. Puuh!

I tillegg har en hyggelig fyr fra Odda bestilt fire signerte bøker via Finn.no. Jeg kan plusse ytterligere kroner 400 på kontoen, og med kapitalen fra forrige uke er jeg oppe i totalt kroner 5.281,50. noe som er 2.081,50 over budsjettet for denne uken. Jeg er faktisk svært godt fornøyd med dette.

Men, jeg kan ikke gi meg her og hvile på mine laurbær. Det må jo være andre som også kan tenke seg å kjøpe disse t-trøyene? Hva med ABC Startsiden? De eier jo ABC Nyheter, og noen må jo eie dem igjen. Jo da. En kjapp research viser at eieren er selveste Telenor. Med sine 10.000 ansatte representerer de et kjempepotensielt marked. Selv med kvantumsrabatt! For 10.000 solgte t-trøyer, det,..det er faktisk en brutto omsetning på 1.990.000,00 blanke, norske kroner. Jeg nøler ikke, kaster meg på telefonen og ringer min gamle studiekamerat Arild Johannessen, informasjonsdirektøren i Telenor.

- Om,.. om han kunne tenke seg å se på saken?

- Å jo da. Arild er svært så imøtekommende og ber meg sende mail så skal han ta den videre i systemet. Jeg takker som seg hør og bør. Det er jo ikke hver dag man forhandler mulige millionkontrakter.

Mens jeg avventer Telenor, får jeg telefon fra min kollega og coach, Paal Leveraas. Han har en egen spalte på ABC Nyheter, og i denne ukes bidrag har han valgt meg og serien som utgangspunkt. Jeg føler meg en smule beæret. At han velger denne vinklingen gjør meg i tillegg ydmyk. Jeg leser med glede de mange gode rådene han gir. I tillegg setter han både serien og meg i et spennende perspektiv. Han påpeker mitt mot, eller dumdristighet, alt etter hvordan man ser det, men han påpeker også hvor viktig det er å følge drømmen. Altså i mitt tilfelle, drømmen om millionene. Men jeg er ikke alene om denne drømmen. En rask telefon til Norsk Tipping på Hamar bekrefter nemlig min mistanke om at vi er mange. For ifølge pressetalsmann Pål Enger er det rundt 2,1 millioner nordmenn som hver uke spiller på et av pengespillene til Norsk Tipping. Den samme Enger sier videre at rundt 50 prosent av disse i en markedsundersøkelse svart at det er drømmen om den store gevinsten, selveste toppgevinsten, som er drivkraften for å spille uke etter uke. Det vil si at jeg deler drømmen med minst 1 million nordmenn. Det er nesten så jeg hører Gerry and the Pacemakers legendariske hit «You´ll never walk alone» i det fjerne, og kanskje er det et ekko fra Anfield og The Kop jeg hører.

Så skjer underet! Tilfeldighetenes spill! For mens jeg sjekker prisene og trykkemulighetene for t-trøyene, ringer en venn av meg. I løpet av samtalen forteller jeg om serien, om progresjonen og om mitt siste stunt med t-trøyene. Da kommer det plutselig fra min venn.

- Men Kaare. Jeg har jo t-trøyer som jeg importerer fra Kina og så har jeg trykkeri i garasjen, så du kan jo komme ned til meg og trykke her. Du får det for kostpris.

- Hæ? Hva sier du?

- At du kan få alt av meg. Og så kan ungene dine stå i garasjen hos meg og trykke så mange som du vil ha.

- Herlig! Prisen da?

- Tja,… med trykk på,…cirka 18 kroner.

- 18 kroner? Per stykk?

- Jepp.

- Herregud! Så bra. Kvaliteten da?

- Veldig bra. I tillegg er det skikkelig maskintrykk som gjør at trøyene kan vaskes om og om igjen, uten at trykken svekkes. Mange trenger du?

- Aner ikke. Artikkelen legges ut i morgen og så kommer det forhåpentligvis en del bestillinger tikkende inn i løpet av helgen. Så, hvis det er ok for deg, kommer jeg tilbake med antallet på mandag?

- Går greit det. Bare ring meg.

- Flott, snakkes.

Jeg legger på og sjekker kalkulatoren. Min netto fortjeneste per trøye økte nå nemlig, fra stipulerte, 129 kroner til 156 kroner takket være det nye tilbudet. Det er en økning på 27 kroner. Det vil igjen si at totalen min denne uken nå er kommet opp i kroner 5.335,50. Jeg ligger da utrolige 2.135,50 kroner foran skjema! Det mangler nå bare 1.064,50 kroner på at jeg er i mål også neste torsdag. Med en nettofortjeneste på 156 kroner per trøye må jeg altså selge syv t-trøyer den kommende uken. Det burde være innefor rimelighetens grenser.

I tillegg har jeg fortsatt bokprosjektet i bakhånd. Jeg ser ikke bort fra at serien nok kan bli bok. Men, helt enkelt blir det neppe. For Gyldendal nøler. Ikke takker de nei, men sier heller ikke ja. De synes som om de er litt i villrede. De vil antagelig avvente for å se an serien? For jeg har jo ingen garantier fordi at serien faktisk vil utvikle seg til å bli kvalitativ bra nok til en bokutgivelse. Og det er nok forskuddet på 40.000 kroner som er hemskoen, skal jeg tro min kontakt i Gyldendal rett.

- Kaare,… det,… det er et svært stort forskudd for denne type bok.

- Åh?

- Ja, det er nok det.

- Vel, da så.

- Du burde kanskje heller prøve Hegnar. De gir jo ut slike bøker.

- Ok?

- Ja. Men, hør her. Serien din er jo både fengende og morsom, og jeg har et forslag.

- Jaha?

- Ja, du kan jo la leserne abonnere på serien og få den tilsendt på mail og for det betaler de kroner fem per artikkel og betaler med mobiltelefon. Og det kan jo fort bli noen kroner det.

Genialt! Rett og slett genialt

- Hjertelig.

- Bare hyggelig. Hold meg orientert om hvordan det går med serien da, så tar vi den derfra.

- Det skal jeg. Og takk for tipset.

Abonnement via mobiltelefon. En glimrende idé som jeg straks bør ta med Redaktør Berg. For med Telenor som eier burde jo det være en smal sak! Hvis anslagsvis 2.000 lesere abonnerer på serien hver uke blir det 10.000 kroner på bunnlinja. Hver fuc....uke og da… Ja, da

- Berg?

- Berg? Hallo… Berg?

- Herman?

Hvis du ønsker å bli «Jakten på millionene-supporter», send en mail med bestillingen hvor du skriver antall, størrelse (finnes i alle størrelser), motiv og adresse hvor den skal sendes, så har du den innen to uker. Pris, 199,00 inklusive porto.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
20:44 Taxisjåfør mistet jobben etter å ha nektet å kjøre blind med førerhund20:43 Islandsk trio sendte AaFK til topps20:08 RBK-krisen fortsetter, Horneland fortsatt uten seier etter 0-0 mot Strømsgodset20:07 Knudtzon-scoring mot gamle lagkamerater da Molde tok over tabelltoppen20:07 Poengdeling for Mjøndalen og Tromsø20:06 Bodø/Glimt fortsatt ubeseiret etter uavgjort mot Sarpsborg20:06 To stolpetreff da Kristiansund og Ranheim spilte uavgjort20:03 Historien om da lille Norge skulle begynne å produsere biler19:50 Hjemmeseier for Haugesund over Stabæk19:41 Sri Lanka: 31 utenlandske ofre identifisert19:37 Tredje mann pågrepet etter voldshendelse i Rogaland19:33 Trump hevder ingen trosser hans ordrer19:08 Nok en demokrat vil bli presidentkandidat19:03 Flere gressbranner i Oslo – politiet ber folk være varsomme18:37 Dansk pubkjede må betale 300.000 kroner i bot18:27 Solbakken og FCK tok nytt steg mot gull18:27 Opprykksjagende Norwich snublet igjen18:26 Rolig retur fra påskefjellet17:43 Røde Kors: Halvparten så mange skadd i påsken som i fjor17:42 Mann pågrepet etter å ha truet med kniv i Trondheim17:31 Trump saksøker komitéleder i Kongressen17:07 Sri Lanka jakter internasjonale terrorforbindelser17:05 Toppserien: Vålerenga gikk på sesongens første poengtap, LSK vant enkelt16:49 Oljeprisen stiger etter Trumps tiltak mot iransk oljeeksport16:28 Flere sommerdager i vente i Sør-Norge16:25 Fotgjenger påkjørt av motorsyklist i Bærum16:25 Togavsporing på Østfoldbanen15:45 Trump gir ikke lenger unntak fra Iran-sanksjoner15:44 Ektepar ble jaget opp i tre av illsint elg15:43 Rørt Sterling betaler begravelsen til 13-åring14:37 Stor snøskredfare flere steder i Troms14:10 UD: Ingen tegn til at nordmenn er rammet på Sri Lanka13:42 Pilot sier han var nær å kollidere med drone13:05 Det er ikke lov med bråk, larm og støy på helligdager12:37 Person omkom etter fall i Kjøsterudjuvet i Drammen11:42 Påsketrafikken: Vegtrafikksentralen venter jevn og fin innfart11:20 Thorbjørn Jagland varsler oppvask – skal skrive memoarer10:21 – Sylvi Listhaug har klart å splitte KrF09:26 Solskjærs krisetall: Løpt minst i 15 av 17 ligakamper, målene renner inn og full bortekollaps08:00 Nybø fraråder studenter å ta utveksling i Storbritannia til høsten07:30 Minst 290 døde – over 500 sårede: UD advarer nordmenn: – Hold deg i ro!»07:29 Norsk basehopper omkommet i Italia06:41 Huawei fortsetter veksten tross press fra USA06:13 Nav-lokale i full fyr: – Brannen er påsatt06:12 Egyptiske velgere tilbudt mat for å stemme05:50 Dette skjer i dag05:43 Dette skjedde i natt05:28 Mann skadd i alvorlig voldshendelse i Rogaland04:26 WHO: Over 30.000 fordrevet av kampene rundt Tripoli04:24 Tørreste april i Bergen på over 120 år03:34 Minst 17 døde i jordskred i Colombia03:13 Ny dyster drapsrekord i Mexico02:47 Bjørn skutt i Meråker02:22 Tre klatrere funnet døde i Canada02:09 Tyrkisk opposisjonsleder angrepet02:07 Stoltenberg gratulerer ukrainsk valgvinner01:32 Klimademonstranter i London ønsker dialog01:17 Mann pågrepet etter innbrudd og mulig ransforsøk i Drøbak00:38 E39 åpnet etter steinras i Masfjorden00:16 Terrorangrep mot hoteller og kirker på Sri Lanka ryster verden00:15 13 pågrepet etter Sri Lanka-angrepene23:47 Tenåringer løslatt uten siktelse etter journalistdrap i Nord-Irland23:35 Elleve soldater drept i angrep i Mali23:12 UD oppdaterer reiseråd for Sri Lanka23:02 Mbappé feiret PSG-gullet med hattrick, etterlengtet comeback for Neymar22:43 Mot ny valgomgang i Nord-Makedonia22:27 Oljelekkasje i Oslo22:14 Nadals overmann triumferte i Monte Carlo22:10 Travel påske på sjøen22:09 IS tar på seg ansvaret for angrep i Saudi-Arabia21:48 Britisk hjelpearbeider skutt og drept i Nigeria21:34 Bombe uskadeliggjort nær flyplass i Colombo21:28 Sudanske demonstranter stanser samtaler med juntaen21:27 Carlsen utvidet seiersrekken etter ny sjakkmaraton21:11 Rekordmange unge til fjells20:40 Reiseforsikring dekker hjemreise fra Sri Lanka20:27 TV-komiker stakk av med seieren i det ukrainske presidentvalget20:03 Crystal Palace slo Arsenal og hjalp Solskjærs United20:01 Hegerbergs Lyon seiret mot Chelsea i første semifinaleoppgjør19:59 Porosjenko erkjenner nederlag i Ukraina19:53 Udetonert bombe skal ha blitt funnet like ved kontoret til norsk organisasjon19:25 – En dag i 1941 kom læreren min på skolen med solkors på jakka. Alt raste sammen.19:24 Brann i enebolig i Skien19:09 Valgdagsmåling viser klar valgseier til komikeren Volodymyr Zelenskyj i Ukraina18:52 PSG tok serietittelen uten å spille18:25 Mann siktet for drap i Latvia er varetektsfengslet i fire uker18:11 Tre dansker drept på Sri Lanka18:08 Røde Kors: – Ingen skredulykker i påsken17:54 Vegtrafikksentralen om påsketrafikken: – Bilistene må regne opp mot én time i kø17:50 Muslimske grupper fordømmer angrepene på Sri Lanka17:34 Tungt for Eiking da van der Poel kopierte farens Golden Race-triumf17:14 Solskjær sa unnskyld til United-fansen etter stjernesmell: – Alt gikk galt17:00 Aftenposten: Norsk basehopper omkommet i Italia16:53 En person til sykehus etter trafikkulykke i Rogaland16:37 Militærparade og salutt på dronning Elizabeths 93-årsdag16:23 Solskjærs mesterligahåp svinner etter Manchester Uniteds 0-4-tap borte mot Everton16:08 Dansk militærfly til Sri Lanka15:55 Boligbrann på Oppaker15:54 Europamester vil forlate Bayern München15:39 Målløst for Ajer og Celtic
Siste nytt
20:44NorgeTaxisjåfør mistet jobben etter å ha nektet å kjøre blind med førerhund20:43SportIslandsk trio sendte AaFK til topps20:08SportRBK-krisen fortsetter, Horneland fortsatt uten seier etter 0-0 mot Strømsgodset20:07SportKnudtzon-scoring mot gamle lagkamerater da Molde tok over tabelltoppen20:07SportPoengdeling for Mjøndalen og Tromsø20:06SportBodø/Glimt fortsatt ubeseiret etter uavgjort mot Sarpsborg20:06SportTo stolpetreff da Kristiansund og Ranheim spilte uavgjort20:03MotorHistorien om da lille Norge skulle begynne å produsere biler19:50SportHjemmeseier for Haugesund over Stabæk19:41VerdenSri Lanka: 31 utenlandske ofre identifisert19:37NorgeTredje mann pågrepet etter voldshendelse i Rogaland19:33PolitikkTrump hevder ingen trosser hans ordrer19:08PolitikkNok en demokrat vil bli presidentkandidat19:03NorgeFlere gressbranner i Oslo – politiet ber folk være varsomme18:37NorgeDansk pubkjede må betale 300.000 kroner i bot18:27SportSolbakken og FCK tok nytt steg mot gull18:27SportOpprykksjagende Norwich snublet igjen18:26BilRolig retur fra påskefjellet17:43NorgeRøde Kors: Halvparten så mange skadd i påsken som i fjor17:42NorgeMann pågrepet etter å ha truet med kniv i Trondheim17:31PolitikkTrump saksøker komitéleder i Kongressen17:07VerdenSri Lanka jakter internasjonale terrorforbindelser17:05SportToppserien: Vålerenga gikk på sesongens første poengtap, LSK vant enkelt16:49MakroøkonomiOljeprisen stiger etter Trumps tiltak mot iransk oljeeksport16:28LivetFlere sommerdager i vente i Sør-Norge16:25NorgeFotgjenger påkjørt av motorsyklist i Bærum16:25NorgeTogavsporing på Østfoldbanen15:45PolitikkTrump gir ikke lenger unntak fra Iran-sanksjoner15:44NorgeEktepar ble jaget opp i tre av illsint elg15:43SportRørt Sterling betaler begravelsen til 13-åring14:37NorgeStor snøskredfare flere steder i Troms14:10NorgeUD: Ingen tegn til at nordmenn er rammet på Sri Lanka13:42NorgePilot sier han var nær å kollidere med drone13:05NorgeDet er ikke lov med bråk, larm og støy på helligdager12:37NorgePerson omkom etter fall i Kjøsterudjuvet i Drammen11:42MotorPåsketrafikken: Vegtrafikksentralen venter jevn og fin innfart11:20PolitikkThorbjørn Jagland varsler oppvask – skal skrive memoarer10:21Politikk– Sylvi Listhaug har klart å splitte KrF09:26SportSolskjærs krisetall: Løpt minst i 15 av 17 ligakamper, målene renner inn og full bortekollaps08:00NorgeNybø fraråder studenter å ta utveksling i Storbritannia til høsten07:30VerdenMinst 290 døde – over 500 sårede: UD advarer nordmenn: – Hold deg i ro!»07:29VerdenNorsk basehopper omkommet i Italia06:41VerdenHuawei fortsetter veksten tross press fra USA06:13NorgeNav-lokale i full fyr: – Brannen er påsatt06:12VerdenEgyptiske velgere tilbudt mat for å stemme05:50NorgeDette skjer i dag05:43NorgeDette skjedde i natt05:28NorgeMann skadd i alvorlig voldshendelse i Rogaland04:26VerdenWHO: Over 30.000 fordrevet av kampene rundt Tripoli04:24NorgeTørreste april i Bergen på over 120 år03:34VerdenMinst 17 døde i jordskred i Colombia03:13VerdenNy dyster drapsrekord i Mexico02:47NorgeBjørn skutt i Meråker02:22VerdenTre klatrere funnet døde i Canada02:09VerdenTyrkisk opposisjonsleder angrepet02:07VerdenStoltenberg gratulerer ukrainsk valgvinner01:32VerdenKlimademonstranter i London ønsker dialog01:17NorgeMann pågrepet etter innbrudd og mulig ransforsøk i Drøbak00:38NorgeE39 åpnet etter steinras i Masfjorden00:16VerdenTerrorangrep mot hoteller og kirker på Sri Lanka ryster verden00:15Verden13 pågrepet etter Sri Lanka-angrepene23:47VerdenTenåringer løslatt uten siktelse etter journalistdrap i Nord-Irland23:35VerdenElleve soldater drept i angrep i Mali23:12VerdenUD oppdaterer reiseråd for Sri Lanka23:02SportMbappé feiret PSG-gullet med hattrick, etterlengtet comeback for Neymar22:43VerdenMot ny valgomgang i Nord-Makedonia22:27NorgeOljelekkasje i Oslo22:14SportNadals overmann triumferte i Monte Carlo22:10NorgeTravel påske på sjøen22:09VerdenIS tar på seg ansvaret for angrep i Saudi-Arabia21:48VerdenBritisk hjelpearbeider skutt og drept i Nigeria21:34VerdenBombe uskadeliggjort nær flyplass i Colombo21:28VerdenSudanske demonstranter stanser samtaler med juntaen21:27SportCarlsen utvidet seiersrekken etter ny sjakkmaraton21:11NorgeRekordmange unge til fjells20:40VerdenReiseforsikring dekker hjemreise fra Sri Lanka20:27VerdenTV-komiker stakk av med seieren i det ukrainske presidentvalget20:03SportCrystal Palace slo Arsenal og hjalp Solskjærs United20:01SportHegerbergs Lyon seiret mot Chelsea i første semifinaleoppgjør19:59VerdenPorosjenko erkjenner nederlag i Ukraina19:53VerdenUdetonert bombe skal ha blitt funnet like ved kontoret til norsk organisasjon19:25Helse og livsstil– En dag i 1941 kom læreren min på skolen med solkors på jakka. Alt raste sammen.19:24NorgeBrann i enebolig i Skien19:09VerdenValgdagsmåling viser klar valgseier til komikeren Volodymyr Zelenskyj i Ukraina18:52SportPSG tok serietittelen uten å spille18:25NorgeMann siktet for drap i Latvia er varetektsfengslet i fire uker18:11VerdenTre dansker drept på Sri Lanka18:08NorgeRøde Kors: – Ingen skredulykker i påsken17:54NorgeVegtrafikksentralen om påsketrafikken: – Bilistene må regne opp mot én time i kø17:50VerdenMuslimske grupper fordømmer angrepene på Sri Lanka17:34SportTungt for Eiking da van der Poel kopierte farens Golden Race-triumf17:14SportSolskjær sa unnskyld til United-fansen etter stjernesmell: – Alt gikk galt17:00VerdenAftenposten: Norsk basehopper omkommet i Italia16:53NorgeEn person til sykehus etter trafikkulykke i Rogaland16:37VerdenMilitærparade og salutt på dronning Elizabeths 93-årsdag16:23SportSolskjærs mesterligahåp svinner etter Manchester Uniteds 0-4-tap borte mot Everton16:08VerdenDansk militærfly til Sri Lanka15:55NorgeBoligbrann på Oppaker15:54SportEuropamester vil forlate Bayern München15:39SportMålløst for Ajer og Celtic
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus