Meny
Penger
Kvinne dømt til fengsel for å ha svindlet svigerforeldrene
En 33 år gammel kvinne er i Aust-Agder tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for å ha svindlet sine svigerforeldre og forsøkt å lure en rekke banker.
Smiths venner fikk 337 millioner kroner i gaver og kollekt i fjor
I snitt fikk menigheten Brunstad Christian Church (BCC) inn 28.400 kroner i gaver og kollekter fra de norske medlemmene i fjor. 
Andreassen er mer bekymret for håravfall enn renteoppgang
Selv på rekordsterke sommerdager bruker sjeføkonom Jan L. Andreassen i Eika Gruppen tiden på å filosofere over alderdom og renteutvikling. Han minner om at land som har stor statsgjeld og fallende befolkninger er ille ute i tiden som kommer.
– Juli er den desidert farligste måneden for mobilen
Det er sommer, det er varmt, vi er mye ute og aktiviteten er høy. Juli er den tiden på året der det rapporteres inn det største antallet skader på mobiltelefoner.
Strømprisen opp for tredje uke på rad
Det varme sommerværet kombinert med høyere priser på CO2-kvoter, kull og gass sørget for at strømprisen gikk opp for tredje gang på rad forrige uke.
Landbruksdirektoratet setter opp tollen på import av storfekjøtt
Landbruksdirektoratet har opphevet den generelle tollnedsettelsen for import av storfekjøtt på grunn av fôrkrisen som rammer Sør-Norge som følge av tørken.
EU gir gigantbot til Google
EU mener Google har stengt konkurrenter ute med sitt mobilsystem Android. Selskapet får en bot på 4,3 milliarder euro – omkring 40 milliarder kroner.
EU bekrefter at Norge får unntak fra toll på stålprodukter
EU-kommisjonen har som ventet vedtatt toll på stålprodukter, men Norge får unntak fra straffetiltaket.
– Vi merket at det gikk fra ti bryggerier til 200
Christian Aass tror Rema 1000 endrer strategi og henter Aass tilbake til hyllene. Men først må han få mer CO2 til Drammen.
Hva skjer med pensjon ved tidlig dødsfall?
En god pensjonsordning er ofte det mest verdifulle, men minst synlige godet utover lønn. Men hva skjer med alt som er innbetalt for å sikre deg en god alderspensjon dersom du skulle falle fra tidlig?