Meny
Nyheter
Eksperter: Sverige henger etter i jihadismeforskningen
Svenske forskere mener det er et stort og aktivt miljø for salafistisk jihadisme i Sverige, men peker samtidig på at det forskes lite på fenomenet i landet.
Dagen derpå
Vondt i hodet? Ta et glass rødvin til.
Stöckl: – Ingen er ute etter å ta oss
Den norske landslagstreneren Alexander Stöckl tror ikke at vi har sett den siste norske hopperen bli disket etter dresstrøbbel.
Serena Williams ute av Australian Open etter kvartfinalethriller
Serena Williams lå dårlig an, før hun klinte til og snudde kampen mot tsjekkiske Karolína Plísková til en neglebiter. Men Plísková vant til slutt 6-4, 4-6, 7-5.
Venezuela anklager USA for kupplaner
Venezuelas president Nicolás Maduro anklager USA for å ha beordret et kupp mot ham. Han vil ha en gjennomgang av alle bånd mellom landene.
Tvedten før Sagosens VM-drama: – Har brent meg før
Sander Sagosen vil skrote spilleformatet i håndballmesterskapene og ha flere cupkamper. Onsdag kan han og Norge ryke ut av VM etter «Herning-gate».
Kraftig røykutvikling i enebolig i Oppland
Det er onsdag morgen meldt om kraftig røykutvikling fra en enebolig i Romsdalsvegen i Lesja i Oppland. Det er ikke folk i huset.
Rente på stedet hvil
Ekspertene er enige om at Norges Bank holder styringsrenten uendret på 0,75 prosent på sitt møte torsdag. De fastholder at neste rentehopp kommer i mars.
Trenerlegenden inntar vitneboksen
Onsdag skal Nils Arne Eggen snakke Rosenborgs sak i rettssaken mellom klubben og de sparkede trenerne Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun.
Kongen av Thailand godkjenner avholdelse av valg
Kongen av Thailand har utstedt et kongelig dekret som godkjenner avholdelse av det første valget i landet siden kuppet i 2014. Dato for valget er ikke oppgitt.