SOHR: Minst 13 drept i luftangrep i Syria

Minst 13 sivile er drept i et luftangrep i den syriske byen Boukamal nær grensen til Irak, melder den syriske aktivistgruppa SOHR.

Tyrkia: Sarin brukt i gassangrepet i Syria

Tyrkiske helsemyndigheter sier at tester bekrefter at det var nervegassen sarin som ble brukt i angrepet i Idlib i Syria i forrige uke.

Syria-allierte møtes i Moskva

Utenriksministrene fra Russland, Syria og Iran vil møtes for samtaler i Moskva i slutten av denne uken, ifølge russisk UD. 

Tyskland og Frankrike mener Assad bærer ansvaret for USAs rakettangrep

Syrias president Bashar al-Assad bærer alene ansvaret for det amerikanske rakettangrepet mot en militærbase, sier Merkel og Hollande i en felles uttalelse.

Saudi-Arabia gir full støtte til USAs rakettangrep i Syria

Saudi-Arabia roser Donald Trump for "den modige beslutningen" om å gjennomføre rakettangrep mot Syria etter at Assad skal ha brukt kjemiske våpen mot sivile.

Storbritannia gir full støtte til amerikansk Syria-angrep

Den britiske regjeringen gir full støtte til USAs militære angrep på en syrisk flybase, opplyser en talskvinne for statsministerens kontor.

Russland vil innkalle til hastemøte i FN

Russland vil ha et hastemøte i FNs sikkerhetsråd for å diskutere et amerikansk rakettangrep mot en flybase i Homs-provinsen i Syria. 

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden