Politiet har pågrepet mistenkt trippeldrapsmann i Storbritannia

Kriminalteknikere på åstedet i Bushey i Hertfordshire der tre kvinner ble drept tirsdag. Onsdag advarer politiet om at den antatte gjerningsmannen, som er på frifot, trolig er bevæpnet med armbrøst.
Kriminalteknikere på åstedet i Bushey i Hertfordshire der tre kvinner ble drept tirsdag. Onsdag advarer politiet om at den antatte gjerningsmannen, som er på frifot, trolig er bevæpnet med armbrøst. Foto: Jacob King / PA via AP / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Britisk politi har pågrepet 26-åringen de mener drepte kona og to av døtrene til BBCs sportskommentator John Hunt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den antatte gjerningsmannen er 26 år gammel, og politiet mistenkte at han var bevæpnet med en armbrøst, som også var drapsvåpenet. De ba folk holde seg unna mens de lette etter ham.

Ifølge politiet ble de tre kvinnene – som var 61, 28 og 25 år gamle – funnet alvorlig skadet i et hus i Bushey i Hertfordshire nordvest for London tirsdag kveld.

Naboer opplyser at de hørte skrik fra boligen, som ligger i en ellers rolig blindgate. Politi og ambulansearbeidere prøvde å redde dem, men alle tre ble erklært døde kort tid etter.

Ifølge Daily Mail er den antatte gjerningsmannen en tidligere kjæreste av den yngste av de drepte døtrene til veddeløpskommentator John Hunt.

Onsdag gjennomførte væpnet politi en aksjon ved en gravlund i Enfield, i nærheten av bostedet til den mistenkte 26-åringen. Politiet sier de fant mannen i området og at han får behandling for skader han hadde.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet avfyrte ingen skudd i forbindelse med pågripelsen.

– Vi fant den mistenkte gjerningsmannen etter omfattende undersøkelser, og er på det nåværende tidspunkt ikke på utkikk etter flere personer i forbindelse med etterforskningen, sier kriminalinspektør Justine Jenkins fra politiet i Bedfordshire. Hun takker publikum for på ha kontaktet dem med det hun beskriver som et overveldende antall tipstelefoner.

Politiet tror drapsofrene kjente til 26-åringen som nå er pågrepet.