Skole med flyktninger skal på nytt være angrepet i Gaza

En palestinsk mann holder kroppen til sitt døde barn.
En palestinsk mann holder kroppen til sitt døde barn. Foto: Abdel Kareem Hana / AP / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Minst 25 mennesker er drept i et israelsk angrep ved en skole i Gaza der internt fordrevne palestinere har søkt tilflukt, ifølge palestinske helsemyndigheter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Angrepet var ifølge øyenvitner rettet mot en teltleir for internt fordrevne ved inngangen til den FN-drevne al-Awda-skolen i Abasan al-Kabira, som ligger i utkanten av Khan Younis.

Nasser-sykehuset i Khan Younis bekreftet tirsdag kveld å ha tatt imot 19 drepte og 53 sårede etter angrepet.

En kilde ved sykehuset opplyste tidligere at minst 27 mennesker ble drept, mens det palestinske helsedepartementet opplyser at angrepet kostet minst 25 mennesker livet.

Det Hamas-kontrollerte mediekontoret i Gaza by melder at 29 mennesker ble drept i angrepet, de fleste av dem kvinner og barn.

Bildet som nyhetsbyrået Reuters har publisert, viser sårede som blir båret inn og som behandles på gulvet på Nasser-sykehuset.

Tirsdagens angrep er det fjerde på fire dager rettet mot skoler der internt fordrevne palestinere har søkt tilflukt i Gaza.

Israel har ikke kommentert det siste angrepet, men har bekreftet de tre andre angrepene mot skoler.

Minst 20 mennesker er drept i disse angrepene, som ifølge den israelske hæren var rettet mot det de omtaler som palestinske terrorister.