Trump-flyets vinge kom borti privatfly på Florida-flyplass

Tidligere president Donald Trumps Boeing 757-fly kom borti et privatfly med den ene vingen søndag. Bildet er fra et besøk i Michigan 1. mai. Foto: Paul Sancya / AP / NTB
Tidligere president Donald Trumps Boeing 757-fly kom borti et privatfly med den ene vingen søndag. Bildet er fra et besøk i Michigan 1. mai. Foto: Paul Sancya / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vingen på Donald Trumps fly kom borti et privatfly på en flyplass i Florida i helgen, sier en kilde til nyhetsbyrået Reuters.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trumps fly, som er av typen Boeing 757, traff et privatfly under taksing på rullebanen på West Palm Beach-flyplassen søndag, sier en kilde med kjennskap til saken.

Talspersoner for Trump har ikke svart på nyhetsbyråets henvendelser om kommentarer til saken.

Den føderale luftfartsmyndigheten FAA bekrefter hendelsen, men uten å oppgi at Trump eier flyet. Et privateid 757-fly var i kontakt med et parkert og tomt privatfly. Hendelsen skjedde på et område av flyplassen der FAA ikke dirigerer trafikken, men saken etterforskes, står det i FAAs uttalelse.

Hendelsen skjedde klokken 1.20 natt til søndag, etter at flyet, som har kallenavnet «Trump Force One», hadde landet i Florida etter et valgkampmøte i Wildwood i delstaten New Jersey.