Hollywoodfruen får tilbake smykkene

Gunilla Persson fotografert etter tredje delfinale av Melodifestivalen I Sverige. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB
Gunilla Persson fotografert etter tredje delfinale av Melodifestivalen I Sverige. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter mye drama har nå Gunilla Persson fått tilbake alle smykkene og eiendelene som namsmannen beslagla. Ifølge hennes advokat er gjelden hennes nå borte.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det har stormet rundt den tidligere svenske Hollywood-fruen som nå kappes om å komme seg til finalen i svenskenes Eurovision-uttak. Hun kom på fjerdeplass i sin delfinale forrige helg, og fikk dermed en ny sjanse til å kvalifisere seg nå lørdag med låten «I Won't Shake (La la Gunilla)».

– Nå som hun har gjort opp for seg, kan jeg stemme på Gunilla Persson, sier Johannes Paulson hos Kronofogden, som tilsvarer namsmannen her til lands.

Kronofogden beslagla smykker og eiendeler verdt 79.500 svenske kroner fra hotellrommet hennes etter delfinalen forrige helg. Det dreide seg om Chanelsko, flere halssmykker, armbånd og ringer, samt vesker, jakker og en kjole.

Nå er det klart at hun får tilbake alt. Beskjeden kom tirsdag.

– Vi har fått en tilbakekalling fra Försäkringskassan. Det innebærer at vi leverer tilbake eiendommen til Gunilla og så er det avsluttet for vår del, sier Paulson til TT.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se video: Ut mot Biden etter dette: – Usjarmerende!

Försäkringskassan bekrefter at man har kommet til enighet med Gunilla Persson om at gjelden hennes skal betales. Det dreide seg om 640.000 svenske kroner som hun mottok i ulike ytelser fra Sverige da hun bodde i USA og medvirket i TV-showet «Svenska Hollywoodfruar».

Perssons advokat er fornøyd med beskjeden, og sier til TT at «gjelden er borte».

– Min klient er lettet og kan nå konsentrere seg om Melodifestivalen lørdag.