Mann truffet av fly med fallskjermhoppere som nødlandet på strand i Mexico

En person står nær vraket av et lite fly som krasjet inn i et havskilpaddereservat ved Bacocho-stranden i Oaxaca-staten, Mexico 11. februar 2024.
En person står nær vraket av et lite fly som krasjet inn i et havskilpaddereservat ved Bacocho-stranden i Oaxaca-staten, Mexico 11. februar 2024. Foto: Puerto Global / Reuters
Artikkelen fortsetter under annonsen

Et fly med canadiske fallskjermhoppere om bord landet på en strand i det sørlige Mexico søndag. En mann som sto på stranden, ble truffet av flyet og døde.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er foreløpig usikkert hvorfor flyet havnet på stranden, men det ser ut til å ha gjort en kontrollert landing og var stort sett intakt.

Flyet havnet på en relativt populær del av stranden ved stillehavsbyen Puerto Escondido og landet omtrent rett på mannen som døde. Den omkomnes nasjonalitet er ikke kjent.

Det var fire canadiere og en mexicaner om bord i det lille flyet. Myndighetene i Oaxaca opplyser at tilstanden deres er stabil. De opplyser også at den omkomnes kone var like i nærheten, men at hun slapp uskadd fra hendelsen.

Landingen skjedde få meter fra vannet og rett ved en trekonstruksjon som er mye brukt av restauranter i Puerto Escondido.