Psykolog og spesialist på sinnemestring siktet for drap på åpen gate

Mannen er siktet for overlagt drap og sitter fengslet uten mulighet for kausjon.
Mannen er siktet for overlagt drap og sitter fengslet uten mulighet for kausjon.
Artikkelen fortsetter under annonsen

En psykolog i USA som spesialiserer seg på sinnemestring, er siktet for drap for angivelig å ha skutt en mann til døde i forbindelse med en pågående konflikt og deretter puttet liket i bilen sin.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 46-år gamle mannen, som eier en klinikk for mental helse, ble arrestert etter at politiet fikk melding om en «mistenkelig» hendelse i et hjem i Florida.

– Det har skjedd et drap, sa en innringer til politiet, skriver WESH.

– Vi har et par øyenvitner, og jeg tror personen akkurat nå ser på veien og rydder opp blodet fra bakken. Jeg så han akkurat dra liket over veien. Han la det i bilen sin, og så kjørte han av gårde. Og så kom han tilbake, og for ikke engang ti minutter siden begynte han å skrubbe veien, og nå ser jeg han i hagen med en lommelykt mens han ser seg rundt, fortsatte innringeren.

Politiet fant den skuddskadde kroppen til en avdød mann i bagasjerommet i mannens bil i nærheten av området. Da de gjennomsøkte området, oppdaget de den mistenkte i nærheten og arresterte han.

– Vi tror det var en pågående konflikt mellom siktede og offeret. Jeg vet ikke om de kjente hverandre, men de kjente til hverandre. Det endte dessverre med den ene mannens død, sier politisjef Jason Umberger.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se video: – Kan være tortur:

Langt rulleblad

Politiet snakket også med en nabo som sa at mannen kom hjem til henne dagen før og lette etter den avdøde fordi han «la glass i en krukke til hundene hans», skriver Fox 35 Orlando.

Siktede skal ha fortalt kvinnen at han skulle drepe avdøde, som hun beskrev som en «hjemløs fyr som bor i skogen tvers over gaten fra huset hennes», ifølge arrestasjonsdokumentene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere andre vitner skal ha fortalt politiet at de hørte skudd da mannen ble drept.

Da han ble arrestert, hadde mannen skader på hender, armer og overkropp, og fortalte politiet at han hadde fått sårene etter å ha trent hunder og «skutt». Han er siktet for overlagt drap og er fengslet uten kausjon.

Mannen har et langt rulleblad, inkludert en arrestasjon i 1995 for grov legemsbeskadigelse, skriver Daytona Beach News-Journal.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hans ekskone har tidligere sagt at siktede tok kvelertak på henne etter at han ble opprørt da hun tok hunden hans i halsbånd og plasserte den ute.

Kompetent på sinnemestring

Den siktede studerte ved University of Central Florida, der han tok en bachelorgrad i psykologi i 2005 og en mastergrad i klinisk psykologi i 2007, ifølge LinkedIn-siden hans.

Han åpnet en klinikk for mental helse i Florida i 2009, ifølge hjemmesiden til klinikken.

«N.N legger stor vekt på å opprettholde et solid, tillitsfullt forhold til klientene sine og har jobbet mye med enkeltpersoner, par, grupper og familier for å løse et bredt spekter av psykiske problemer», står det på nettstedet.

«Han har tilbudt terapeutiske tjenester til ungdommer som av ulike årsaker har havnet i rettsvesenet, og til enkeltpersoner og familier som har blitt rammet av naturkatastrofene i Florida de siste årene», skrives det videre.

Mannen kompetanseområder omfatter blant annet sinnemestring, posttraumatisk stresslidelse, depresjon og bipolar lidelse, ifølge nettsiden.