Lavrov kommer med trusler etter angivelig droneangrep mot Kreml

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov truer med gjengjeldelse etter det angivelige droneangrepet mot Kreml onsdag. Foto: Russian Foreign Ministry Press Service / AP / NTB
Russlands utenriksminister Sergej Lavrov truer med gjengjeldelse etter det angivelige droneangrepet mot Kreml onsdag. Foto: Russian Foreign Ministry Press Service / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier det angivelige droneangrepet mot Kreml ikke vil gå ubesvart og truer med konsekvenser for dem som står bak.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi vil svare med konkrete handlinger, sa Lavrov til journalister under et besøk i Goa i India fredag, ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass.

– Det er helt klart at terroristene i Kyiv ikke vil være i stand til å gjøre dette uten kunnskapen fra sponsorene sine, sa Lavrov med en klar referanse til USA og dets Nato-allierte.

Se video: Her treffer dronen Kreml

Russland har anklaget både USA og Ukraina for å stå bak det angivelige droneangrepet mot Kreml, som de hevder hadde som mål å drepe president Vladimir Putin. Både Det hvite hus og Ukraina avviser å ha noe med det påståtte angrepet å gjøre.

Videoopptak tidlig onsdag viste to droner på vei mot Kreml i sentrum av Moskva, hvorav den ene eksploderte. Dronen gjorde imidlertid ingen skade og Putin var ikke til stede da den eksploderte, ifølge russiske myndigheter.