Israel:Hadde ikke kjøpt flybillett til babyen sin – forlot den for å rekke flyet

På Ben Gurion internasjonale flyplass i Tel Aviv, Israel, ble et spedbarn forlatt av foreldrene ved innsjekkingsskranken for at de selv skulle rekke flyet sitt til Brussel, Belgia.
På Ben Gurion internasjonale flyplass i Tel Aviv, Israel, ble et spedbarn forlatt av foreldrene ved innsjekkingsskranken for at de selv skulle rekke flyet sitt til Brussel, Belgia. Foto: Jack Guez / AFP / NTB

Et foreldrepar forlot spedbarnet sitt ved innsjekkingsskranken på flyplassen i Tel Aviv for å rekke flyet sitt til Belgia. De kom for sent, og hadde ikke kjøpt billett til barnet.

En rystende historie fra Israel går nå sin gang i internasjonale medier.

På Ben Gurion internasjonale flyplass i Tel Aviv, Israel ble en guttebaby forlatt av foreldrene ved innsjekkingsskranken, for at de selv skulle rekke flyet sitt med Ryanair til Brussel i Belgia.

Paret hadde ikke kjøpt billett til barnet. I tillegg ankom de flyplassen etter at innsjekking hadde stengt. Paret satte derfor fra seg barnesetet med babyen i og løp mot sikkerhetskontrollen for å rekke flyet sitt.

Sikkerhetsmyndigheten ved israelske flyplasser bekrefter historien til CNN.

– Et par og et spedbarn med belgiske pass ankom terminal 1 for avreise uten billett til babyen. Paret kom også for sent til flyet, når innsjekkingen for flyet ble stengt. Paret forlot barnesetet med babyen i og løp mot sikkerhetskontrollene ved terminal 1 i et forsøk på å rekke boarding.

Ifølge Business Insider , som henviser til Israel Hayom, gikk foreldrene aldri om bord i flyet.

Ryanair-personell ved innsjekkingsskranken tok kontakt med sikkerhetsvaktene i sikkerhetskontrollen, som hentet tak i foreldrene.

Hendelsen sjokkerte de ansatte i det irske lavprisflyselskapet.

– Alle på jobb var i sjokk. Vi har aldri sett noe lignende. Vi trodde ikke det vi så, sier en Ryanair-sjef til lokale medier.

En talsperson for israelsk politi sier til CNN at det hadde løst seg da de kom til stedet.

– Babyen var da sammen med foreldrene, og det blir ingen videre etterforskning.