«Harry Meghan» er mer populær enn «The Crown»

Over to millioner briter benket seg for å se dokumentarserien «Harry  Meghan» på Netflix torsdag. Her følger engelske Georgia med fra sitt hjem i Warwick. Foto: Jacob King / PA via AP / NTB
Over to millioner briter benket seg for å se dokumentarserien «Harry Meghan» på Netflix torsdag. Her følger engelske Georgia med fra sitt hjem i Warwick. Foto: Jacob King / PA via AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det går så det suser for Netflix-serier om den britiske kongefamilien. En ny serie om prins Harry og hertuginne Meghan gjør det bedre enn populære «The Crown».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag benket 2,4 millioner briter seg for å se den nye dokumentarserien, samme dag som den ble sluppet på strømmetjenesten, skriver BBC.

Det er mer enn dobbelt så mange som så første episode av den seneste sesongen av suksesserien «The Crown», en dramatisert fortelling om dronning Elizabeth og hennes liv.

De tre første episodene av «Harry amp; Meghan» ble tilgjengelige torsdag, og 1,5 millioner fikk også med seg andre episode den dagen, mens 800.000 også så tredje episode.

Serien har lovet å gi seerne «hele sannheten» om prinsen og hertuginnens brudd med den britiske kongefamilien. Ekteparet sluttet å jobbe som kongelige i 2020, og flyttet samme år til USA.