Mann pågrepet for drap på rapperen Takeoff

Houstons politisjef Troy Finner (til venstre) og ordfører Sylvester Turner kunngjorde fredag pågripelsen av 33 år gamle Patrick Xavier Clark, som er siktet for drap på rapperen Takeoff. En 22 år gammel mann er pågrepet for ulovlig våpenbesittelse. Foto: Brett Coomer / Houston Chronicle / AP / NTB
Houstons politisjef Troy Finner (til venstre) og ordfører Sylvester Turner kunngjorde fredag pågripelsen av 33 år gamle Patrick Xavier Clark, som er siktet for drap på rapperen Takeoff. En 22 år gammel mann er pågrepet for ulovlig våpenbesittelse. Foto: Brett Coomer / Houston Chronicle / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En 33 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha drept den 28 år gamle rapperen Takeoff i Texas i november, opplyser politiet i Houston.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

33-åringen ble pågrepet torsdag kveld, opplyser Houstons politisjef Troy Finner. Dagen i forveien ble en 22 år gammel mann siktet for ulovlig våpenbesittelse i samme sak.

Takeoff ble skutt og drept 1. november i en bowlinghall i Houston. To andre personer ble skutt og sendt til sykehus med skader. Skyteepisoden skjedde under en krangel på en privat fest i hallen. Takeoff var ikke involvert i krangelen og var kun en uskyldig tilstedeværende, ifølge politiet.

Etterforskningen pågår fortsatt.

– Våpenvold overalt, ikke bare i Houston, må ta slutt, sier byens ordfører Sylvester Turner.

Takeoff ble født i Lawrenceville i delstaten Georgia i 1994. Han var mest kjent for å være del av den amerikanske hiphop-trioen Migos, der de to andre medlemmene er Takeoffs onkel Quavo og søskenbarn Offset.

Atlanta-baserte Migos fikk sin popularitet med den Drake-remiksede låten «Versace» i 2013.

Migos har opptrådt i Norge flere ganger, blant annet på Øyafestivalen i Oslo i 2017 og på Palmesus i Kristiansand året etter.