81 døde i brokollaps i India

Redningsarbeidere forsøker å berge liv etter en bro kollapset i den indiske delstaten Gujarat søndag. Det skal ha vært flere hundre mennesker på den smale hengebroen da den kollapset.
Redningsarbeidere forsøker å berge liv etter en bro kollapset i den indiske delstaten Gujarat søndag. Det skal ha vært flere hundre mennesker på den smale hengebroen da den kollapset. Foto: Rajesh Ambaliya / AP / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tallet på døde etter brokollapsen i Gujarat i India stiger. 81 mennesker er omkommet, ifølge en regjeringsembetsmann.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det melder nyhetsbyrået Reuters. Avisen Times of India melder på sin side om 78 døde.

Flere hundre mennesker skal ha befunnet seg på broen da den kollapset. Det er en over 100 år gammel hengebru over elven Machchhu i Morbi-distriktet delstaten Gujarat. Broen åpnet nylig etter å ha blitt renovert.

Over hundre mennesker skal ha falt i elven, opplyser tjenestepersoner til lokale medier. Det er ikke kjent hvor mange som befant seg på den smale, historiske hengebroen da den raste sammen.

Ifølge Times of India har mennesker falt ned i elva, mens andre har blitt sittende fast. Bilder og videoer fra stedet viser mennesker som forsøker å ta seg opp av vannet og klamrer seg fast i rester av broen.

Statsminister Narendra Modi skriver på Twitter at skadde og etterlatte skal få erstatning. Modi kommer fra Gujarat og befant seg i delstaten da ulykken skjedde.