Sju mennesker drept av russisk artilleri i Kharkiv

Folk er igjen bedt om å gå i tilfluktsrom og T-banestasjoner i Kharkiv etter russiske artilleriangrep. Mange mennesker bor ennå på T-banestasjonene, selv om T-banen har begynt å gå igjen. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB
Folk er igjen bedt om å gå i tilfluktsrom og T-banestasjoner i Kharkiv etter russiske artilleriangrep. Mange mennesker bor ennå på T-banestasjonene, selv om T-banen har begynt å gå igjen. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Minst sju mennesker ble drept da russiske styrker igjen skjøt med artilleri mot Kharkiv, der mange har kommet tilbake etter at russerne trakk seg tilbake.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Okkupantene har igjen skutt mot det regionale sentrum, sier guvernøren i Kharkiv-regionen, Oleh Synegubov, på Telegram og ber folk i og rundt byen gå til tilfluktsrommene.

Han sier at 17 mennesker ble såret i tillegg til de sju drepte.

Synegubov sa også at det var harde kamper i områder, og at Russland har hatt mange falne, påstander som ikke kunne verifiseres.

Kharkiv ble utsatt for tung beskytning og bombing etter at Russland invaderte Ukraina, men etter harde kamper og store ødeleggelser i byen, ble russerne presset tilbake, og ukrainske styrker tok igjen kontroll over byen.