To drept og fire såret i skyteepisode i USA

Politiet samler inn bevis på en parkeringsplass i nærheten av kjøpesenteret i Boise i Idaho der to personer ble drept og minst fire såret i en skyteepisode tirsdag. Foto: Darin Oswald / Idaho Statesman via AP / NTB
Politiet samler inn bevis på en parkeringsplass i nærheten av kjøpesenteret i Boise i Idaho der to personer ble drept og minst fire såret i en skyteepisode tirsdag. Foto: Darin Oswald / Idaho Statesman via AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

To personer ble drept og fire såret i en skyteepisode ved et kjøpesenter i Boise, delstaten Idahos største by. En mistenkt gjerningsperson er kritisk såret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Blant ofrene er en politimann, opplyser politiet. Det ble vekslet skudd under pågripelsen, og den mistenkte gjerningspersonen er kritisk såret og behandles på sykehus.

Kjøpesenteret Boise Towne Square er byens største med til sammen 153 butikker. Det vil være stengt mens politiet etterforsker hendelsen.

Politiet sier de ikke vet hva motivet for skytingen var.

En kvinne som var på kjøpesenteret da skytingen fant sted, forteller til nyhetsbyrået AP at hun hørte flere høye smell før rundt 60 mennesker, blant dem familier med barnevogner, kom løpende mot henne. Flere ropte at det var en skytter.