Saudi-ledet allianse hevder å ha drept over 260 opprørere i Jemen

<p>En teltleir for internt fordrevne i utkanten av byen Maarib i Jemen i sommer. Tusenvis er drevet på flukt som følge av kampene, som har tatt seg opp den siste tiden. Arkivfoto: Nariman El-Mofty / AP / NTB</p><p></p>
En teltleir for internt fordrevne i utkanten av byen Maarib i Jemen i sommer. Tusenvis er drevet på flukt som følge av kampene, som har tatt seg opp den siste tiden. Arkivfoto: Nariman El-Mofty / AP / NTB

Den Saudi-Arabia-ledede militæralliansen som kriger i Jemen, hevder å ha drept 260 jemenittiske opprørere de siste tre dagene.

Kampene raser ved den strategisk viktige byen Maarib, den internasjonalt anerkjente regjeringens siste bastion nord i Jemen.

36 militære kjøretøy er ødelagt og mer enn 264 opprørere er drept i flyangrep de siste 72 timene i al-Jawba og al-Kassara, melder det saudiarabiske nyhetsbyrået SPA søndag.

De siste to ukene har koalisjonen som kriger på regjeringens side, meldt om nesten daglige luftangrep med enorme tap for motparten. Houthi-bevegelsen kommenterer sjelden tap i egne rekker, og tallene har ikke latt seg verifisere fra uavhengig hold.

Personvernpolicy