Svensk politi banker på dører etter drapet på Einár

Politiet står på stedet i Hammarby sjöstad, der Nils Grönberg, også kjent som Éinar, ble skutt og drept torsdag. Foto: Christine Olsson / TT via AP / NTB
Politiet står på stedet i Hammarby sjöstad, der Nils Grönberg, også kjent som Éinar, ble skutt og drept torsdag. Foto: Christine Olsson / TT via AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Svensk politi har satt inn store ressurser i jakten på den som drepte rapartisten Einár. Nå går de fra dør til dør i håp om å finne ledetråder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Drapet på den 19 år gamle rapperen Nils Grönberg, mer kjent som Einár, har sjokkert Sverige. Drapet antas å være koblet til gjengkriminalitet, noe som kan bety at vitner ikke våger å snakke med politiet.

Politiet hadde søndag morgen ingenting nytt å fortelle om etterforskningen, bortsett fra at de skal gjennomgå resultatene så langt.

– Vi banket på dører i går, og vi kommer til å gjennomgå resultatet av det. Trygghetsarbeidet ute i området med kontakt med mennesker fortsetter i dag også, sier politiets pressetalsperson Carina Skagerlind.

– Det er litt lokket på nå, slik at etterforskerne kan jobbe på ordentlig, sier hun.

Grönberg ble skutt og drept i et boligområde sør Stockholm torsdag kveld. Politiet har tidligere oppgitt at øyenvitner har sagt at de så en eller to personer løpe fra stedet etter at skuddene falt.