Familien til drepte David Amess er «fullstendig knust»

Den konservative politikeren David Amess ble fredag knivstukket og drept under et besøk i Essex. Familien hans sier i en uttalelse at de er «fullstendig knust» etter drapet.
Den konservative politikeren David Amess ble fredag knivstukket og drept under et besøk i Essex. Familien hans sier i en uttalelse at de er «fullstendig knust» etter drapet. Foto: Alastair Grant / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politikeren David Amess' etterlatte sier i en uttalelse at støtteerklæringer har gitt dem styrke mens de prøver å forsone seg med hans «grusomme» død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Sterk og modig er en passende måte å beskrive David på. Han var en patriot og en fredelig mann, skriver familien hans i en uttalelse som har blitt offentliggjort av London-politiet.

Amess ble fredag angrepet med kniv mens han var i Essex for å møte velgere. Han døde senere av skadene. Familien skriver i uttalelsen at de er «fullstendig knust» etter drapet, men at alle hyllestene av ham har hjulpet dem de siste dagene.

– Vi ber folk om å sette til side sine uenigheter og vise godhet og kjærlighet til alle. Dette er den eneste veien videre – sett hatet til side og jobb mot samhold, skriver familien.

En 25 år gammel mann er pågrepet og siktet for drapet på Amess.