Bill Clinton tilbringer en natt til på sykehus

Bill Clintons kone på besøk på sykehuset der den tidligere presidenten er innlagt i Irvine i California. Foto: Damian Dovarganes / AP / NTB
Bill Clintons kone på besøk på sykehuset der den tidligere presidenten er innlagt i Irvine i California. Foto: Damian Dovarganes / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere president Bill Clinton tilbringer en natt til på sykehus i California der han får behandling for blodforgiftning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Alle helseindikatorer trender i riktig retning, og antall hvite blodlegemer synker merkbart. Men for å få videre antibiotika blir han en natt til på sykehus, sa hans talsmann Angel Ureña fredag.

Clinton ble tirsdag kveld lagt inn på sykehuset i Irvine, sør for Los Angeles. Talsmannen sier at innleggelsen verken har noe med hjerteproblemene han har hatt tidligere, eller covid-19 å gjøre.

Ifølge New York Times var det en urinveisinfeksjon som forårsaket blodforgiftningen, noe som ikke er uvanlig blant eldre.

Ureña sier at han responderer godt på behandlingen med antibiotika og intravenøs væske.

Bilder i amerikanske medier viser hans kone Hillary på besøk på sykehuset, og president Joe Biden opplyser at han har snakket med Clinton.