Palestinsk tolvåring død etter å ha blitt skutt av israelske soldater

Demonstranter løper og forsøker å beskytte seg mot tåregass som israelske soldater avfyrer ved grensegjerdet mellom Israel og Gazastripen ved Khan Younis sør i den palestinske enklaven. Bildet ble tatt onsdag. Foto: Abdel Kareem Hana / AP / NTB
Demonstranter løper og forsøker å beskytte seg mot tåregass som israelske soldater avfyrer ved grensegjerdet mellom Israel og Gazastripen ved Khan Younis sør i den palestinske enklaven. Bildet ble tatt onsdag. Foto: Abdel Kareem Hana / AP / NTB Foto: NTB

En tolv år gammel palestinsk gutt er død, en uke etter at han ble skutt da israelske soldater åpnet ild mot demonstranter på Gazastripen.

Han er det andre dødsofferet etter sammenstøtene ved grensen mellom Israel og Gazastripen forrige lørdag.

Ytterligere 39 palestinere og en israelsk politibetjent ble såret.

Et stort antall palestinere deltok i demonstrasjonen, som var rettet mot den israelske blokaden. Israel oppgir at det ble skutt for å spre demonstranter som samlet seg ved grensegjerdet, og som kastet brannbomber mot israelske sikkerhetsstyrker.

Personvernpolicy