Jennifer Aniston har kuttet kontakten med vaksinenektere

<p>Jennifer Aniston er streng i møte med uvaksinerte mennesker. Foto: NTB / Reuters</p>
Jennifer Aniston er streng i møte med uvaksinerte mennesker. Foto: NTB / Reuters

«Friends»-stjernen Jennifer Aniston er tydelig på hva hun mener om mennesker som ikke har vaksinert seg mot coronaviruset.

Jennifer Aniston (52) setter klare grenser mellom seg selv og mennesker som ikke har vaksinert seg mot corona. «Friends»- stjernen avslører i et intervju med Instyle at hun har «mistet noen få mennesker» som følge av at de har nektet å vaksinere seg.

– Jeg har nettopp mistet noen få mennesker jeg møter i min ukentlige rutine som har nektet eller ikke avslørt om de er vaksinerte eller ikke. Det er uheldig. Jeg føler at det er din moralske og profesjonelle plikt å informere om du er vaksinert eller ikke, sier hun Aniston i intervjuet.

– Det er fortsatt en stor gruppe mennesker som er imot vaksinen eller som ikke erkjenner fakta. Det er en skam, sier hun videre.

Hun legger til at hun mener at alle kan ha sin egen mening, men at mange meninger har sitt opphav i frykt og propaganda.

Gjennom coronapandemien har Aniston vært tydelig i kampen mot viruset. På Instagram publiserte hun blant annet et bilde av en intubert coronainnlagt venn og oppfordret tilhengerne sine til å «bruke de førdømte maskene», ifølge Page Six.

Personvernpolicy