Mann pågrepet for skyteepisode i Stockholm der to barn ble såret

To barn ble truffet av i en skyteepisoden i Flemingsberg sør i Stockholm 17. juli. Nå er en 25 år gammel mann pågrepet i saken. Foto: Johan Jeppsson / TT / NTB
To barn ble truffet av i en skyteepisoden i Flemingsberg sør i Stockholm 17. juli. Nå er en 25 år gammel mann pågrepet i saken. Foto: Johan Jeppsson / TT / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 25-årsalderen ble fredag pågrepet i Bandhagen sør i Stockholm mistenkt for å være innblandet i en skyteepisode der to barn ble truffet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen forsøkte å stikke av da politiet kom og prøvde å kjøre over en politibetjent under pågripelsen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriver Expressen.

Påtalemyndigheten har så langt ikke kommentert pågripelsen.

Det var lørdag kveld 17. juli at to barn, en fem år gammel jente og hennes seks år gamle bror, ble truffet i beina av skudd. Skyteepisoden skjedde i Flemingsberg sør i Stockholm.

I alt ni personer har ble pågrepet i forbindelse med skytingen, men de ble senere løslatt. Blant alle de pågrepne er det koblinger til organisert kriminalitet, og de regnes fortsatt som mistenkte i saken.

Hendelsen førte til sterke politiske reaksjoner i Sverige.