Johnson fikk ny sykkel av Biden

President Joe Biden var på sykkeltur i Delaware i USA for å feire sin kone og førstedame Jill Bidens fødselsdag. Torsdag møtte Biden sin britiske kollega statsminister Boris Johnson, som fikk en sykkel i gave av den amerikanske presidenten. Foto: Susan Walsh / AP / NTB
President Joe Biden var på sykkeltur i Delaware i USA for å feire sin kone og førstedame Jill Bidens fødselsdag. Torsdag møtte Biden sin britiske kollega statsminister Boris Johnson, som fikk en sykkel i gave av den amerikanske presidenten. Foto: Susan Walsh / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

USAs president Joe Biden har gitt Storbritannias statsminister Boris Johnson en ny sykkel i gave.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Biden ga Johnson en amerikanskprodusert sykkel og en spesialtilpasset sykkelhjelm laget av den lille familiebedriften Bilenky Cycle Works i Philadelphia, opplyser Det hvite hus.

Det hvite hus opplyser videre at gaven er «et tegn på vennskap og en anerkjennelse av deres felles interesse for sykling».

Konservative Johnson er svært glad i å sykle, noe han ble kjent i sin tid som London-ordfører.

På sin første utenlandsreise som president møtte Biden torsdag Johnson i England, der Biden også deltar på G7-møtet. Søndag møter Biden Storbritannias dronning Elizabeth.