Jill med «LOVE» på jakkeryggen

Statsminister Joe Biden, kona Carrie Johnson, president Joe Biden og førstedame Jill Biden nyter utsikten fra Carbis Bay i Cornwall. Førstedamens jakke gikk ikke upåaktet hen hos pressekorpset. Foto: Patrick Semansky / AP / NTB
Statsminister Joe Biden, kona Carrie Johnson, president Joe Biden og førstedame Jill Biden nyter utsikten fra Carbis Bay i Cornwall. Førstedamens jakke gikk ikke upåaktet hen hos pressekorpset. Foto: Patrick Semansky / AP / NTB Foto: Patrick Semansky / AP

USAs førstedame Jill Biden sendte et skreddersydd budskap om kjærlighet da hun fulgte sin mann Joe Biden til møtet med Boris Johnson i Cornwall.

På førstedamens jakkerygg var bokstavene «LOVE» sirlig brodert.

– Vi bringer med oss kjærlighet fra Amerika, sa hun til reportere som var til stede for å dekke torsdagens møte mellom president Joe Biden og den britiske statsministeren Boris Johnson. Fredag skal de to og lederne for fem av de andre rikeste landene i verden møtes på G7-toppmøtet.

– Dette er en global konferanse, og vi forsøker å bringe verden sammen. Det vi trenger nå, er at folk kjenner på en form for fellesskap mellom alle land, og at de kjenner på en følelse av håp etter et år med pandemi, sa Jill Biden.

Jakken er for øvrig ikke ny, hun brukte den også da ektemannen innledet sin presidentvalgkamp for over to år siden.

Personvernpolicy