Minst 51 døde i togulykke i Pakistan

Rydde- og redningsarbeidet fortsatte i Ghotki-distriktet i Pakistan, dagen etter at to tog kolliderte. Minst 51 personer mistet livet i ulykken, og mer enn 100 er skadd. Foto: Fareed Khan / AP / NTB
Rydde- og redningsarbeidet fortsatte i Ghotki-distriktet i Pakistan, dagen etter at to tog kolliderte. Minst 51 personer mistet livet i ulykken, og mer enn 100 er skadd. Foto: Fareed Khan / AP / NTB Foto: NTB

Rydde- og redningsarbeidet fortsetter etter togkollisjonen i Pakistan. Minst 51 personer mistet livet i ulykken.

Ulykken skjedde i et avsidesliggende område i Ghotki-distriktet i provinsen Sindh sørøst i landet. Der hadde først et ekspresstog sporet av. Få minutter senere kjørte et fullt intercitytog inn i det avsporede ekspresstoget.

Ulykken skjedde ved 3.30-tiden natt til mandag lokal tid, på et tidspunkt da mesteparten av de til sammen 1.100 passasjerene på de to togene trolig sov. I tillegg til de 51 dødsfallene er minst 100 andre skadd.

Det ble hentet inn spesialutstyr for å skjære opp de vrakede togvognene, og mer enn 15 timer etter kollisjonen pågikk letingen i vraket fortsatt. Militæret har bidratt med soldater, ingeniører og helikoptre i redningsarbeidet.

Det er uklart hva som forårsaket ulykken.

Personvernpolicy