Minst 20 skutt under konsert i Miami

Artikkelen fortsetter under annonsen

To personer ble drept og opptil 25 ble såret da tre væpnede menn åpnet ild mot et konsertpublikum i Miami natt til søndag, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Masseskytingen fant sted utenfor en billiardhall i Miami-bydelen Hialeah. Konserten skal ha vært over og mange befant seg utenfor lokalet.

Ifølge politiet svingte en hvit firehjulstrekker opp og tre menn hoppet ut og begynte å skyte med automatgevær og pistoler inn i menneskemengden. Deretter kastet de seg inn i bilen igjen og forsvant fra stedet.

Politiet bekreftet dødsfallene til Miami Herald og forteller at tilstanden for minst én av de skadde er kritisk. Politiet kaller angrepet en feig handling og jakter fortsatt på gjerningspersonene.

Dette er den andre dødelige skyteepisoden i området denne helgen. Fredag kveld døde én person og seks ble skadet etter en skyteepisode i området Wynwood i Miami. Da åpnet gjerningspersoner ild fra en bil.

Det amerikanske politiet har fortsatt ikke pågrepet gjerningspersonene og etterlyser vitner.

Ifølge nettstedet Gun Violence Archive var det 43.000 dødsfall forårsaket av skytevåpen i USA i fjor, inkludert selvmord.

Hittil i år har det vært 236 masseskytinger der fire eller flere er skutt og enten såret eller drept. Det har vært 15 hendelser der fire eller flere er skutt og drept.