Flere raketter fra Gaza mot Jerusalem

Israels militære opplyser tirsdag morgen at de har drept 15 medlemmer av Hams og Islamsk hellig krig etter at det ble sent minst 150 raketter fra Gaza og mot Jerusalem mandag kveld og natt til tirsdag. Foto: Khalil Hamra/ AP/ NTB
Israels militære opplyser tirsdag morgen at de har drept 15 medlemmer av Hams og Islamsk hellig krig etter at det ble sent minst 150 raketter fra Gaza og mot Jerusalem mandag kveld og natt til tirsdag. Foto: Khalil Hamra/ AP/ NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

Det israelske forsvaret opplyste tirsdag morgen at seks sivile israelere var blitt skadd av raketter.

– Siden klokken 18 i går kveld har terroristgrupper i Gaza uten stans avfyrt raketter mot israelske sivile. Klokken er nå 4 om morgenen. Det er ti timer med rakettangrep, skrev det israelske forsvaret på Twitter tirsdag morgen.

Som svar på rakettene fra Gaza har Israel utført luftangrep mot områder på Gaza og forsvaret opplyser tirsdag morgen at 130 militære mål var truffet og at 15 medlemmer av Hamas og Islamsk hellig krig var drept.