Høyeste daglige smittetall registrert i India

Smittetallet har steget igjen i India siden februar. Da falt det daglige antall registrerte koronatilfeller til under 90.000 etter på ha nådd 100.000 i september. Her gjennomføres en test ved et kjøpesenter i Mumbai. Foto: Rajanish Kakade / AP / NTB
Smittetallet har steget igjen i India siden februar. Da falt det daglige antall registrerte koronatilfeller til under 90.000 etter på ha nådd 100.000 i september. Her gjennomføres en test ved et kjøpesenter i Mumbai. Foto: Rajanish Kakade / AP / NTB Foto: NTB

India registrert mandag 103.558 nye smittetilfeller. Det er det høyeste daglige smittetallet som er registrert i landet, ifølge tall fra helsedepartementet.

Det totale smittetallet har steget til 12,59 million tilfellet, skriver The Guardian. India har det tredje høyeste smittetallet i verden etter USAs 30 millioner og Brasils om lag 13 millioner registrerte tilfeller.

Samtidig registrert India 478 nye dødsfall knyttet til covid-19, noe som bringer det samlede dødstallet opp i 165.101.

Smittetallet har steget igjen siden februar. Da falt det daglige smittetallet under 90.000 etter på ha nådd 100.000 i september.

Personvernpolicy