Popstjernen Lady Gaga har fått hundene sine tilbake

Lady Gagas to franske bulldogger, som ble kidnappet av tyver som også skjøt og skadd Gagas hundepasser, har kommet til rette igjen. Arkivfoto: Saul Loeb / AP / NTB
Lady Gagas to franske bulldogger, som ble kidnappet av tyver som også skjøt og skadd Gagas hundepasser, har kommet til rette igjen. Arkivfoto: Saul Loeb / AP / NTB Foto: NTB

Lady Gagas to franske bulldogger, som ble kidnappet av tyver som også skjøt og såret Gagas hundepasser, er kommet til rette.

En kvinne brakte de to hundene til en politistasjon i Los Angeles, og en av Lady Gagas medarbeidere og en politietterforsker har bekreftet at det er Gagas savnede hunder.

Popstjernen er for tiden i Roma på en filminnspilling og utlovde en belønning på en halv million dollar om hun fikk hundene tilbake.

Kvinnen som leverte hundene er ifølge politiet ikke involvert eller knyttet til kidnappingen onsdag kveld i Hollywood. Det er ikke klart hvordan hun fant hundene.

Hundepasser Ryan Fischer var ute og luftet stjernens tre franske bulldogger Lady Asia, Koji og Gustavo da en bil stoppet ved siden av ham og to menn hoppet ut. Mens Fischer kjempet for hundene, ble han skutt i brystet.

En av hundene, Lady Asia, klarte å unngå kidnapperne, mens de to andre hundene ble løftet inn i bilen og bortført.

I en video av hendelsen høren man Fisher si at han er skutt i brystet. Politiet sier at han ikke er livstruende skadd.

– Jeg elsker deg, Ryan Fischer. Du risikerer livet i kampen for vår familie. Du er vår helt, skrev Gaga på Instagram.

Personvernpolicy