Lady Gagas hundepasser skutt og hundene hennes stjålet

Stefani Germanotta, bedre kjent som Lady Gaga, gir en halv million dollar til dem som klarer å bringe hundene hennes trygt hjem.
Stefani Germanotta, bedre kjent som Lady Gaga, gir en halv million dollar til dem som klarer å bringe hundene hennes trygt hjem. Foto: AFP/NTB

Superstjernes hundepasser var på tur med hennes tre bulldogger da han ble angrepet og skutt av en fremmed person.

Politiet er på jakt etter minst to gjerningspersoner etter en hendelse i Hollywood sent onsdag kveld.

Stefani Germanotta, bedre kjent som Lady Gaga, hadde hyret en hundepasser mens hun selv er på filminnspilling i Roma, skriver BBC.

Angrepet på gata

Hundepasseren, identifisert som Ryan Fischer, var ute på gåtur med artistens tre bulldogger da han plutselig ble angrepet og skutt med halvautomatisk rifle.

Gjerningspersonen stakk av med to av Lady Gagas tre hunder. Den tredje, som heter Miss Asia, klarte å stikke av og ble senere funnet av politiet.

Fischer ble fraktet til sykehus og er fremdeles i kritisk tilstand. Overvåkningsvideo viser Fischer som går ned Sierra Bonita Avenue i Hollywood idet en bil stanser ved siden av ham.

Det bryter ut en kamp mellom Fischer og to gjerningspersoner, før det til slutt blir avfyrt et skudd som treffer hundepasseren.

(Saken fortsetter under bildet)

Hundepasseren Ryan Fischer ble skutt ikke langt fra superstjernens hjem. To av hennes tre hunder ble tatt av gjerningspersonenen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters/NTB
Hundepasseren Ryan Fischer ble skutt ikke langt fra superstjernens hjem. To av hennes tre hunder ble tatt av gjerningspersonenen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters/NTB

– Vi løp inn og gjemte oss

Rachel Manson bor i området og ringte nødnummeret etter å ha hørt både skuddet og ropene fra Fischer.

– Vi løp inn og gjemte oss mens vi ringte nødnummeret. Etterpå gikk vi ut idet vi hørte sirene og så at naboene våre hadde startet med hjerte-lunge-redning, forteller Manson til CNN.

Lady Gaga har gått ut med en dusør på en halv million dollar til dem som klarer å sørge for at hundene Gustav og Koji kommer seg trygt hjem.

Video: Lady Gaga og prins William skal få menn til å snakke om følelser

Personvernpolicy