Prins Harry og Meghan skal intervjues av Oprah Winfrey

Meghan og prins Harry skal intervjues av Oprah Winfrey. Det blir det første lengre intervjuet med paret siden de i brøt med det britiske kongehuset i 2020. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB
Meghan og prins Harry skal intervjues av Oprah Winfrey. Det blir det første lengre intervjuet med paret siden de i brøt med det britiske kongehuset i 2020. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Oprah Winfrey har fått det første lengre intervjuet med prins Harry og Meghan siden paret i fjor brøt med det britiske kongehuset og flyttet til USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det 90 minutter lange intervjuet skal sendes 7. mars, kunngjorde CBS mandag. Winfrey kjenner paret godt. Hun var gjest i bryllupet deres i 2018 og bor i nærheten av paret i Montecito i California, der de har bodd siden de trakk seg fra de kongelige pliktene og privilegiene i fjor.

– Winfrey skal snakke med Meghan, hertuginnen av Sussex, i et vidtspennende intervju om alt fra å tre inn i livet som kongelig, ekteskap, det å være mor og filantropi, til hvordan hun takler livet under sterkt press, heter det i en uttalelse fra CBS.

Senere skal prins Harry bli med dem for å snakke om parets avgjørelse om å flytte til USA og framtida. Søndag bekreftet en talsperson for paret at de venter sitt andre barn.

Archie, parets første sønn, ble født i 2019.